Fenerbahçe'de veda! İpler tamamen koptu

2012 yılından bu yana Fenerbahçe forması giyen Hasan Ali Kaldırım'a yeni sözleşme teklif edilmemesine karar verildi. Tecrübeli oyuncuya kalan maçlarda forma da verilmeyecek.

Fenerbahçe'de veda! İpler tamamen koptu
02 Haziran 2020 - 08:02 - Güncelleme: 02 Haziran 2020 - 10:18

Fenerbahçe, 2012 yılında 3 milyon 750 bin Euro karşılığında Kayserispor'dan transfer edilen Hasan Ali Kaldırım ile yollarını ayırıyor. Yönetim, performansı sürekli tartışma konusu olan, bu sezon da yaşadığı sakatlıklar nedeniyle şimşekleri üzerine çeken 30 yaşındaki sol bekin sözleşmesini uzatmama kararı aldı.

Sarı lacivertliler, Haziran ayına dek Kaldırım ve menajeriyle hiçbir temasta bulunmamıştı. Tecrübeli yıldıza da menajeri aracılığıyla alınan kararın bildirildiği öğrenildi.

Son haftalarda forma verilmeyecek

Sözleşmesi biten bir başka isim olan Mauricio Isla gibi Hasan Ali'ye ligin kalan 8 haftasında mecbur kalınmadıkça forma verilmeyecek.

Bu sezon Ankaragücü maçı önce muhabirimiz Süleyman Arat, Hasan'la saha içinde yaşadığı diyaloğu şöyle aktarmıştı; 

“Hayrola Hasan, ben maçtan önce gazeteye verdiğim muhtemel kadroda seni ilk 11’e yazmıştım ama 1 dakika bile oynayamadın, sakatlığın mı vardı?” diye sordum. 4 Çok dolu olduğu surat ifadesinden anlaşılan Hasan Ali, “Ben de anlamadım ağabey, sakat falan değilim. Tam tersine hazır ve çok istekliyim. Ersun hoca bugün beni neden oynatmadı hiç bilemiyorum. Ben de şaşırdım. Hem sakat olsam kulübede bile oturamam ki. Bak herkes duşa girdi ben sahaya çıkıp yarım saat antrenman yapıyorum. Sakat futbolcu böyle çalışabilir mı? Benim de anlayamadığım şeyler var demek ki.” cevabını vermişti.

Fenerbahçe yönetiminin yeni sezon öncesi Caner Erkin'in dışında bir de yabancı sol bek almayı hedeflediği ifade ediliyor.

Bu sezon yaşadığı sakatlıklar nedeniyle ligde sadece 11 maçta forma giyebilen Hasan Ali Kaldırım takımına gol ve asist katkısı yapamadı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum