Fenerbahçe'de Volkan Demirel ayrılığı

Futbol kariyerinin ardından Fenerbahçe'de antrenör olarak yoluna devam eden Volkan Demirel, sarı-lacivertli kulüpten ayrıldı.

Fenerbahçe'de Volkan Demirel ayrılığı
14 Temmuz 2021 - 12:13 - Güncelleme: 14 Temmuz 2021 - 12:20
Fenerbahçe teknik kadrosunda görev yapan Volkan Demirel, sarı-lacivertli kulüpten ayrıldı. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, tecrübeli ismin de katıldığı basın toplantısında ayrılığı kamuoyuna duyurdu.

Ali Koç, Volkan Demirel'in yeni bir döneme girmek istediği için bu ayrılıkta ısrarcı olduğunu söylerken ''Volkan Demirel, kendi ayakları üzerinde durmak ve ayrılmak istediğini ifade etti. İnşallah bir gün bir kez daha kulübümüzle yolları kesişir'' ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ayrılıkla ilgili ''Volkan Demirel, hocalık kariyerine de burada başladı. Hocamız kendi ekibinde Volkan'ın olmasından memnuniyet duyacağını söylediği halde Volkan, bir müddet ayrılmak istediğini söyledi'' dedi.

''Kendi başıma yapabileceğimi hissettim''

Basın toplantısında kısa bir durum değerlendirmesi yapan Volkan Demirel de söz aldı ve ''Artık kendi başıma bir şeyler yapabileceğimi hissettim ve bu kararı aldım. 20 yıl önce bu kulübe girdiğimde ne yapacağını bilmeyen bir gençtim. Şimdi 40 yaşındayım. Hedeflerim var. Kendi doğrularımla, yapacaklarımla yoluma devam edeceğim'' ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum