Fenerbahçe'de yayla günleri başladı

Sarı-lacivertliler, İstanbul’da başladıkları yeni sezon hazırlıklarının ilk kampını gerçekleştirmek için Düzce'deki Topuk Yaylası Tesisleri'nde gitti

Fenerbahçe'de yayla günleri başladı
01 Temmuz 2017 - 12:55

Yeni sezon hazırlıklarına İstanbul'da 27 Haziran’da start veren ve çalışmalarını Can Bartu Tesisleri'nde sürdüren Fenerbahçe, sezonun ilk kampını ise Topuk Yaylası'nda yapacak. 

8 Temmuz Cumartesi gününe kadar Topuk Yaylası Tesisleri'nde kalacak olan Fenerbahçe, aynı gün Düzce Stadı'nda Romanya'nın Juventus Bükreş takımıyla yapacağı özel maç sonrası İstanbul'a dönecek. 

Sarı-lacivertli kafilede kadro dışı bırakılan van der Wiel ve Emenike yer almadı. Ayrıca, milli takım kamplarına katıldıkları için tatile geç çıkan oyuncuların da Topuk Yaylası Tesisleri'ndeki kampa 4 Temmuz Salı günü katılacağı bildirildi. 

Sarı Kanarya, yurt dışı kampını ise İsviçre'nin Lozan şehrinde gerçekleştirecek. İkinci kamp programı için 11 Temmuz Salı günü Lozan şehrine gidecek sarı-lacivertliler, 19 Temmuz Çarşamba gününe kadar kamp yapacağı İsviçre'de 4 hazırlık maçı oynayacak. 

Fenerbahçe, sırasıyla 12 Temmuz'da Portekiz'in Sporting Lizbon, 15 Temmuz'da Fransa'nın Olympique Marsilya, 17 Temmuz'da İspanya'nın Athletic Bilbao ve 19 Temmuz'da Fransa'nın Monaco takımlarıyla karşılaşacak.


YORUMLAR

  • 0 Yorum