Fenerbahçe'de Yeni Nani; Nabil Dirar

Fenerbahçe’ye Monaco’dan dahil olan Nabil Dirar, gösterdiği başarılı performansla Fenerbahçe’nin Portekizli yıldızı Luis Nani’yi akıllara getirdi.

Fenerbahçe'de Yeni Nani; Nabil Dirar
28 Temmuz 2017 - 12:00 - Güncelleme: 28 Temmuz 2017 - 13:50

Gelecek sezon için transfer çalışmalarını sürdüren ve takıma birçok yeni ismi kazandıran Fenerbahçe’de Nabil Dirar’ın performansı göz dolduruyor.

Geçtiğimiz sezon Jeremain Lens’i sağ kanat pozisyonunda görevlendiren Fenerbahçe, bu sezon Lens’in boşluğunu Faslı oyuncu Nabil Dirar’la kapatmak için transfer etti. Oyuncu, takıma katıldığı ilk günden beri gösterdiği performansla taraftar ve yönetimden geçer not aldı.

 

GOLE KRİTİK KATKI

Dün oynanan UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında Avusturya temsilcisi Sturm Graz karşısında başarılı bir performans sergileyen Nabil Dirar, eşitliğin sağlandığı golde Alper Potuk’a gönderdiği defans arkası topta kilit pasa imza attı.

Oyuncunun saha içinde defansa yardım etmesi, top rakipteyken yaptığı baskı, uzaktan kaleyi yoklaması ve pas oyununu hızlı oynaması Aykut Kocaman tarafından geçer not aldı. Dakika 74’te yerini Mehmet Topal’a bırakan başarılı oyuncu, oyundan çıkarken taraftarlar tarafından ayakta alkışlandı.

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum