Fenerbahçe'de yerli transferlerin arkasındaki isim
Berke, Barış ve Harun transferinin perde arkasında, üç yıldızın menajeri olan ve seçim sürecinde Ali Koç’a çok büyük bir destek veren 1907 Derneği yöneticisi Ömer Uzun bulunuyor.

04 Eylül 2018 - 13:34
Berke Özer, Barış Alıcı ve Harun Tekin transferinin perde arkasında, üç yıldızın menajeri olan ve seçim sürecinde Ali Koç’a çok büyük bir destek veren 1907 Derneği yöneticisi Ömer Uzun bulunuyor.
Fenerbahçe'nin yerli oyuncu transferinde yaşanan büyük 'tesadüf' dikkatleri çekiyor... Altınordu'dan alınan Barış Alıcı ve Berke Özer'le birlikte, Bursaspor'dan transfer edilen Harun Tekin'in menajeri de aynı... Ayrıca Salih Uçan'ın Empoli'ye kiralanmasında da onun rolü var. Bu isim, aynı zamanda 1907 Derneği'nin yönetim kurulu üyesi de olan Ömer Uzun.
Ömer Uzun aynı zamanda seçim sürecinde Başkan Ali Koç'a çok büyük bir destek vermiş ve sürekli yanında yer almıştı... Ömer Uzun'un yapılan diğer transferlerde de aktif rol aldığı öne sürülüyor.
YORUMLAR