Fenerbahçe'de yönetim ibra edildi

Sarı-lacivertli kulübün bugün yapılan Olağan mali ve idari genel kurulda yönetim ve denetleme kurulu faaliyetleri oy birliğiyle ibra edildi.

Fenerbahçe'de yönetim ibra edildi
03 Haziran 2017 - 16:27

Fenerbahçe Kulübü’nün yıllık olağan mali ve idari genel kurulunda yönetim ve denetleme kurulu faaliyetleri, ayrı ayrı oy birliğiyle ibra edildi.

Yönetim ve denetleme kurulu faaliyetleri, ayrı ayrı üyelerin oylarına sunuldu. Kurul üyeleri, oy birliğiyle yönetim ve denetleme kurulu faaliyetlerini ibra ederken, 2017 yılı bütçesi 394 milyon 910 bin TL olarak kabul edildi.

Genel kurul üyeleri, kulüp için gerekli görülen her türlü gayrimenkul yatırımlarının yapılması, gayrimenkul alınması, satılması, satın alma için her türlü kredinin temini, buna ilişkin işlemlerin ifası, kurulmuş şirketlere ortak olunması, gayrimenkul yatırım ortaklıklarının kurulması hususunda yönetim kurulunu yetkilendirdi.

“OYUM ULUDOĞAN’A”

Fenerbahçe Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu, olağan mali ve idari genel kurulda başkanlığa adaylığını açıklayan Ali Koç’un konuşmasını memnuniyetle karşıladıklarını söyleyerek, “Başkan adayı olacaktır. Oktay Uludoğan kardeşim de önümüzdeki dönemlerde aday olacağını söyledi. Benim oyum onadır. Fenerbahçe'ye kim seçilirse seçilsin hizmet eder” ifadesini kullandı. 

“MAKSADINI AŞTI”

Asbaşkan Mosturoğlu, “Herkes umarım burada samimidir. Umarım ilerleyen günlerde bunu test etmek durumunda kalmayız. Hulusi Belgü Bey,  'Fenerbahçe'nin sahipsiz olmadığını anladım' dedi. Fenerbahçe'nin sahibi yok muydu? Fenerbahçe 110 yıllık tarihinde hiç sahipsiz kalmadı. Sanırım 'emin ellerde' demek istedi ama maksadını aştı. Fenerbahçe Kulübü Genel Kurulu, demokratik bir yapıdır. Bu yapıda kimsenin adaylığı ve başkanlığı garanti değildir. Buradan çıkacak sonuçla o koltuğa oturulur” diye konuştu.


YORUMLAR

  • 0 Yorum