Fenerbahçe'den 5. yıldız açıklaması!

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, 2 saati geçen konuşmasında önemli açıklamalarda bulundu. Ali Koç, Fenerbahçe formasında 5 yıldız ile çıkacaklarını söyledi.

Fenerbahçe'den 5. yıldız açıklaması!
06 Mayıs 2022 - 17:10
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un düzenlediği basın toplantısından öne çıkan sözler şu şekilde...

Cumartesi günü oynanan maçta yaşanılanlar, biz Fenerbahçelilerin tahammül sınırını aşmıştır. Bir takımın 38 yıl sonraki şampiyonluğu veya herhangi bir takımın şampiyonluğu bizi ilgilendirmez. Ancak hiçbir şampiyonluk, başka bir takıma dil uzatma hakkını vermez.
Havaalanı banklarında yorgun fotoğraflarınızı servis ettiniz. 80'lerde hayali ihracatçılar vardı, sayenizde hayali şampiyonluklar vadeden yöneticiler gördük. Haklı değildiniz. Haklı olsaydınız, o kupa bu müzede durmuyordu. 

8. şampiyonluk iddiasına cevap

Trabzonspor yöneticilerine sesleniyorum, 8 şampiyonluğunuz olduğunuz ne kadar iddia ederseniz edin, devletimizin duruşu ve mahkemelerin kararının ortak paydası, 3 Temmuz'un bir FETÖ operasyonu olduğudur. Bu gerçek, tüm mahkemelerce kanıtlanmıştır. Söz konusu kulübün başvurduğu her kapıdan reddedildikleri mahkeme kararlarını da hatırlayalım. CAS, UEFA, FIFA, İsviçre Federal Mahkemesi... Gidebileceğiniz her mahkemeye gittiniz. Avukatlara dünyaca para harcadınız, bazılarının fetöcü avukatlar olduğu da ortaya çıktı.

Kendi taraftarlarına silahsız sevinin çağrısında bulunup, maçta silahlı bir pankartı asmak, sadece dizginlenmeyen Fenerbahçe kompleksinizin bir parçası değil, tam bir akıl tutulmasıdır. İstanbul'da istisnasız uygulanan kurallar, söz konusu Trabzon olduğunda acaba bizim bilmediğimiz bir kural mı var? Emniyetimizin kuralları, şehirlere göre farklı mı işliyor?

Maçta ve kutlamalarda verilen görüntüler, sanki devletimizin de bu kutlamaların bir parçası gibi algılanmasına ne yazık ki sebep verdi. Çünkü başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere tarafsızlığa önem veren siyasetçiler, bürokratlar vardır. Buna sebebiyet veren Sayın Bakanlarımıza sözüm olacak, herkesin olduğu gibi siyasetçilerin de bir takımı tutması normaldir.

''Trabzonspor lobisi...''

Trabzonspor, uzun yıllardır şampiyon olamadı. 2010-11 sezonunda bize kaybettikleri şampiyonluğun acısını hala hazmedememeleri, bazı siyasetçilerimizin gücünü Trabzon lehinde kullanması ve son derece zayıf bir TFF... Bunlardan dolayı Trabzonspor lobisinin her geçen sezon büyüyerek gelişmesine sebebiyet vermiştir. Yıllar içinde bugünün altyapısı hazırlanmıştır. Yaklaşmışlar, bir kez daha kendi paniklerinden dolayı şampiyonluğu Başakşehir'e kaybetmişlerdir.

Trabzonspor Başkanı, Kulüpler Birliği Başkanı olduğu müddetçe Kulüpler Birliği çalışmalarına katılmıyoruz. Haziranda çıkacak karara göre de üyeliğimizi devam ettirip ettirmemeye bakacağız. Ahmet beyin şahsına bir şeyim yok ancak baştaki kişi odur, böyle bir pankarta izin veren kimsenin kulüplerin başında olması söz konusu olamaz. TFF'nin T'si, Trabzon için değil, Türkiye için.

427 gündür 28 şampiyonluk başvurusuna cevap alamadık. Süper Kupa başvurusu yaptık, Beşiktaş da başvurdu. 30 Aralık 2021, üzerinden 127 gün geçti. Bu, aralarında en basiti. Karar veremiyorlar, korkuyorlar. Yönetim kurulundaki hakimiyet, bahsettiğimiz kulübün yanında.

5. yıldız açıklaması

Kendi hayal dünyalarında yaşayıp, 8 şampiyonluk diyeceklerse o kendi bilecekleri iş çünkü hiçbir zaman değişmeyecek. 8. şampiyonluğu kutlayanın, müzesinde 8 tane kupası olur.
2023-24 sezonundan itibaren armamıza 5 yıldızı koyacağız. Fenerium ürünlerine şimdiden 5 yıldızı koyacağız.

En azından geçici bir süre için yabancı hakemin hiç zararı olmaz, faydası olur. Ben de bu noktaya geldim. Mourinho'yu da getir, Guardiola'yı da getir, değişiklik lazım. Bu haksız bir düşünce değil. Ne yazık ki böyle. İmkanlarımız çerçevesinde en iyisini yapmak için mücadele edeceğiz, hiçbir zaman kaybetmek istemediğimiz ilahi adalet inancını da aklımızda canlı tutacağız.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum