Fenerbahçe'den 6. transfer!

Fenerbahçe ile Santa Clara kulüpleri geleceğe dair iş birliği için el sıkıştı. Japon oyuncu Hidemasa Morita transferinin Altay maçı sonrası açıklanması bekleniyor. Bu imza ile birlikte yeni projelerin de temeli atılacak.

Fenerbahçe'den 6. transfer!
29 Ağustos 2021 - 10:02
Fenerbahçe, ön libero Hidemasa Morita transferini bitirdi. Portekiz kulübü transferi doğrularken Sarı-Lacivertlilerin Japon oyuncuyu Altay maçı sonrasında açıklanması bekleniyor.

Bu transferin perde arkasında geleceğe yönelik projeler yatıyor. Santa Clara takımının başkanı ve futbol takımının hisselerinin yüzde 56'sının sahibi olan İsmail Uzun geçtiğimiz hafta İstanbul'a geldi.

Uzun, Başkan Ali Koç'la özel bir görüşme yaptı. Morita için söz kesilirken, geleceğe dair projeler masaya yatırıldı.

Altyapıdan gençler Portekiz'e

F.Bahçe altyapısından genç oyuncuların, Portekiz'e gönderilerek gelişimini burada sürdürmeleri, iki kulüp arasında transfer alışverişi konusunda iş birliği yapılması gibi önemli başlıklar görüşmede öne çıktı.

Bu birleşmenin adı tam olarak konulmasa da konunun tüm detaylarının ilerleyen dönemde daha fazla ortaya çıkması bekleniyor. Öte yandan Morita'nın imza atmak için yarın İstanbul'a geleceği kaydedildi.(Sabah)
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum