Fenerbahçe'den Abdullah Avcı açıklaması

Sarı-lacivertli camiadan gelen haberlerde Beşiktaş'tan ayrılan Abdullah Avcı'ya teklif götürüldüğü ve tarafların anlaşmaya sıcak baktığı belirtiliyor.

Fenerbahçe'den Abdullah Avcı açıklaması
06 Mart 2020 - 16:51 - Güncelleme: 06 Mart 2020 - 17:06

Ersun Yanal'la yollarını ayıran Fenerbahçe'de yarınki Denizlispor maçına takımı Emre Belözoğlu - Volkan Demirel ikilisinin hazırlaması uygun görülmüştü. 

Ancak sarı-lacivertli camiadan gelen haberlerde Beşiktaş'tan ayrılan Abdullah Avcı'ya teklif götürüldüğü ve tarafların anlaşmaya sıcak baktığı belirtilmişti.

Emre Belözoğlu'nun da sezon sonuna kadar futbol oynamak istediği, bu süre içinde de Abdullah Avcı'ya yardımıcılık görevi de yapabileceği konuşulan ihtimaller arasında olduğu söyleniyordu.

Avcı'nın Denizlispor ile oynanacak karşılaşma sonrası açıklanması da gündemin en sıcak gelişmelerinden birisi olarak öne çıktığı ifade edilmişti.

Ancak sarı-lacivertli kulüp resmi siteden bir açıklama yayınlayarak Abdullah avcı ile herhangi bir görüşme yapılmadığını duyurdu.

Açıklama şöyle:

"Futbol A Takımımızın, 7 Mart Cumartesi günü sahamızda Yukatel Denizlispor ile oynayacağı Cemil Usta Sezonu 25. hafta müsabakasında, Takımımızın başında antrenörümüz Zeki Murat Göle görev alacaktır. Kendisine bu görevinde camiamızın tecrübeli isimleri destek sağlayacaktır.

Öte yandan kamuoyunda teknik direktörlük konusunda Sayın Abdullah Avcı ile görüştüğümüz ve/veya anlaştığımız yönündeki iddialar tamamen gerçek dışıdır.

Başkanımızın veya herhangi bir yöneticimizin, Sayın Avcı ile iddia edildiği üzere ne 2 hafta önce ne de bugünlerde bir teması olmuştur.

Kamuoyunun bilgisine sunarız."

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ

YORUMLAR

  • 0 Yorum