Fenerbahçe'den altın dokunuş!

Fenerbahçe, Süper Lig'in 2. haftasında sahasında konuk ettiği Antalyaspor'u son dakikalarda Miha Zajc ve Enner Valencia'nın attığı gollerle 2-0 mağlup etti ve lige 2'de 2 ile giriş yaptı.

Fenerbahçe'den altın dokunuş!
22 Ağustos 2021 - 23:39 - Güncelleme: 23 Ağustos 2021 - 00:27
Süper Lig'in 2. haftasında Fenerbahçe ile Antalyaspor, Ülker Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Fenerbahçe, hücum bölgesinde zorlandığı maçta Antalyaspor'u son dakikalarda attığı gollerle 2-0 mağlup etti.

Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren golleri 89. dakikada Miha Zajc ve 90+2'de Enner Valencia kaydetti. Sezon başı gönderimesi gündemde olan Zajc, takımı adına çok kritik bir gole imza atarken golün asistini ise 16 yaşındaki Arda Güler yaptı. Enner Valencia ise uzatma dakikalarında son sözü söyledi ve Fenerbahçe, zorlandığı Antalyaspor engelini 2-0 ile geçti.

Fenerbahçe'de 27. dakikada Luiz Gustavo'nun attığı gol, faul nedeniyle geçersiz sayıldı. Sarı lacivertlilerin yeni transferi Güney Koreli stoper Kim Min-jae ise ilk kez Antalyaspor maçında yeni takımının formasını giydi.

Vitor Pereira'dan kritik değişiklikler

Vitor Pereira, HJK Helsinki maçında galibiyeti getiren golü atan genç futbolcu Muhammed Gümüşkaya'ya ilk 11'de şans verirken Mesut Özil karşılaşmaya yedek kulübesinde başladı. Mesut Özil, Enner Valencia ve Miha Zajc ile birlikte 64. dakikada oyuna dahil oldu. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum