Fenerbahçe'den bir önemli hamle daha

Aykut Kocaman'ın raporuyla harekete geçen sarı-lacivertli ekip İspanyol forvet Roberto Soldado'nun ardından Zenit'in Brezilyalı yıldızı Guiliano'yu da renklerine bağlamak üzere.

09 Ağustos 2017 - 12:41 - Güncelleme: 09 Ağustos 2017 - 18:24

Roberto Saldado’nun transferini bitiren Fenerbahçe’nin Zenit’in Brezilyalı oyuncusu Guiliano Victor de Paulo’yu da renklerine bağlamaya çok yakın olduğu belirtiliyor.

TRTSpor’un haberine göre sarı-lacivertli takım forvet olarak İspanyol Soldado’yla her konuda anlaşma sağlamasının ardından Zenit’le Guiliano için görüştü ve olumlu yanıt aldı. Yıldız oyuncunun cuma günü İstanbul'a gelerek sağlık kontrollerinin ardından resmi sözleşmeyi imzalaması bekleniyor.

GUILIANO KİMDİR?

Geçtiğimiz sezon 7 milyon euro karşılığında Gremio’dan Zenit’e transfer olan 27 yaşındaki Guiliano  bu sezon 4 karşılaşmada oynadı. Kariyerinde Parana, Internacional, Dnipro, Gremio, Ural ve Zenit formaları giyen Giuliano geçtiğimiz sezon Zenit’te çok başarılı bir performans çizmiş ve 38 karşılaşmada 17 gol atıp, 9 asist yapmıştı.

Brezilyalı oyuncu henüz 20 yaşındayken 2010 yılında Internacional ile Libertadores Kupası kazandı.  

1.72 boyundaki yıldız oyuncu 13 kez de Brezilya Milli Takım forması giydi.

Real Madrid günleri.. Mehmet Topal, Negredo, Feghouli, Fernandes ile birlikte oynadığı dönemler.. Aile yaşamı.. Tüm yönleriyle Roberto SOLDADO.. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum