Fenerbahçe'den büyük kayıp

Trendyol Süper Lig'in 35. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Konyaspor ile 0-0 berabere kalarak şampiyonluk yarışında ciddi bir yara aldı.

Fenerbahçe'den büyük kayıp
06 Mayıs 2024 - 22:57
Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 35. haftasında deplasmanda Konyaspor ile karşı karşıya geldi. Konya'da büyük çekişmeye sahne olan maçta Fenerbahçe ile Konyaspor sahadan 0-0'lık beraberlikle ayrıldı. Bu sonucun ardından iki puan kaybeden Fenerbahçe, şampiyonluk yarışında ciddi bir yara aldı.

Mücadelenin ilk yarısında kontrol daha çok konuk ekip Fenerbahçe'deydi. Sarı-lacivertliler ilk yarının 21. dakikasında Tadic ile önemli bir fırsatı değerlendirmedi ve ilk 45 dakika golsüz sona erdi.

İkinci yarıda özellikle son 20 dakikada Fenerbahçe büyük baskı kursa da skoru değiştirecek golü bulamadı. Konyaspor'un 90. dakikada Alassane Ndao ile bulduğu gol VAR'dan gelen uyarı sonrası ofsayt nedeniyle geçerli olmadı. Kalan sürede gol çıkmadı ve Fenerbahçe ile Konyaspor sahadan 0-0'lık sonuçla ayrıldı.

Bu sonucun ardından Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'de puanını 90 yaptı. Sarı-lacivertliler haftayı 96 puanı bulunan lider Galatasaray'ın 6 puan gerisinde tamamladı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum