Fenerbahçe'den Caner Erkin hamlesi

Sarı-lacivertli kulüple ilgili son gelişmelerle ilgili bilgiler aktaran Ahmet Ercanlar, "Fenerbahçe, Caner Erkin ve Tolgay Arslan'ı transfer etmek istiyor. Özellikle Ersun Yanal'ın Caner Erkin'i istediğini net bir şekilde söyleyebilirim. İlerleyen günlerde gelişmeler mutlaka olacak." yorumunu yaptı.

Fenerbahçe'den Caner Erkin hamlesi
23 Aralık 2018 - 14:45 - Güncelleme: 24 Aralık 2018 - 10:51

Hürriyet Gazetesi Fenerbahçe Muhabiri Ahmet Ercanlar, Haber Global'de yayınlanan Kartal Analiz adlı programda önemli iddiada bulundu.

Sarı-lacivertli kulüple ilgili son gelişmelerle ilgili bilgiler aktaran Ercanlar, "Fenerbahçe, Caner Erkin ve Tolgay Arslan'ı transfer etmek istiyor. Özellikle Ersun Yanal'ın Caner Erkin'i istediğini net bir şekilde söyleyebilirim. İlerleyen günlerde gelişmeler mutlaka olacak." yorumunu yaptı.

Caner Erkin 2016-2017 sezonu başında Fenerbahçe'den ayrılarak İtalya'nın Inter takımına transfer olmuş, ancak resmi maçlarda forma giymeden Beşiktaş'a kiralanmıştı.

Beşiktaş'ta geçirdiği başarılı sezonun ardından siyah-beyazlı takım tarafından bonservisi alınan Caner, Türk futbolunun en yetenekli bir o kadar da hırçın isimlerinden birisi olarak tanınıyor.

53 kez A Milli olan ve 2 gol kaydeden Caner'in 31 Mayıs 2020'ye kadar Beşiktaş'la sözleşmesi bulunuyor.

2004-2005 sezonunda Vestel Manisaspor alt yapısından A Takım'a yükselen ve ilk kez Süper Lig'de forma giyen Caner Erkin, henüz 18 yaşında CSKA Moskova'ya transfer olmuştu. O dönemde Vestel Manisaspor'un teknik direktörü olan Ersun Yanal 2013-2014 sezonunda da milli futbolcuyla birlikte Fenerbahçe'de şampiyonluk yaşamıştı.

2009-2010 sezonunun ikinci yarısında Galatasaray'a transfer olan başarılı futbolcu, 2010-2011 sezonu başında da Fenerbahçe'yle anlaşıp, 6 sezon boyunca sarı-lacivertli formayı giymişti.

3 Büyükler'de de forma giyen ender futbolculardan birisi olan Caner Erkin bu sezon Beşiktaş formasıyla çıktığı 25 maçta 1 gol attı, 3 asist yaptı, 7 sarı, 1 kırmızı kart gördü.

ALTAN TANRIKULU YAZDI: CANER'DEN KJAER'E, DIAGNE'DEN KUCKA'YA FENERBAHÇE 2019



YORUMLAR

  • 0 Yorum