Fenerbahçe'den Eto'o açıklaması

Samuel Eto'o'nun menajeri, Eto'o ile Antalyaspor arasındaki ilişkinin bozulması nedeni ile Türkiye'de bir başka kulüp ile anlaşılabileceğini belirtti. Ardından Fenerbahçe resmi siteden transfer iddiaları hakkında açıklama yaptı.

Fenerbahçe'den Eto'o açıklaması
05 Eylül 2017 - 21:18 - Güncelleme: 05 Eylül 2017 - 22:03

Samuel Eto'o'nun menajeri, Eto'o ile Antalyaspor arasındaki ilişkinin bozulması nedeni ile Türkiye'de bir başka kulüp ile anlaşılabileceğini belirtti. Ardından Fenerbahçe resmi siteden transfer iddiaları hakkında açıklama yaptı. Antalyaspor'da Eto'o ile ilgili sorunlar olduğu ortaya çıktı. Antalyaspor'un tutum olarak efsanevi golcüye karşı tavır aldığı, menajer tarafından iddia edildi.

Antalyaspor ile iplerin kopma noktasına gelmesiyle birlikte, Fenerbahçe'nin Eto'o ile görüştüğü iddiaları ortaya atıldı. Fenerbahçe transfer iddialarına açıklık getirme gereği duydu.

İşte Fenerbahçe yönetiminin resmi siteden yaptığı açıklama:

"Bugün bazı medya kuruluşlarında Antalyaspor takımında forma giyen Samuel Eto’o  ile kulübümüzün transfer çalışması yaptığı şeklinde haberler yer almıştır.


Bahse konu olan futbolcu ile kulübümüzün herhangi bir ilgisi yoktur ve söz konusu haberler gerçeği yansıtmamaktır.

Bu tür doğru olmayan haberlere kamuoyunun itibar etmemesini rica ederiz.

FENERBAHÇE FUTBOL A.Ş"

 

Robin Van Persie'den verimli bir performans alamayan Fenerbahçe, Roberto Soldado ile rotasyonda kullanılabilecek bir santrafora ihtiyaç duyuyor. Fenerbahçe'nin bu ihtiyacı nedeniyle medyada sık sık santrafor transferleri hakkında iddiaları ortaya atılıyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum