Fenerbahçe'den genç taraftarın ailesine taziye ziyareti

Fenerbahçeli yönetici ve futbolcular, Galatasaray derbisi öncesi tribünde rahatsızlanarak kaldırıldığı hastanede vefat eden genç taraftar Koray Şener'in yakınlarına taziye ziyaretinde bulundu.

Fenerbahçe'den genç taraftarın ailesine taziye ziyareti
03 Kasım 2018 - 13:47 - Güncelleme: 05 Kasım 2018 - 15:08

Fenerbahçeli yönetici ve futbolcular, dün akşam Galatasaray ile Türk Telekom Stadı'nda yaptıkları maçtan sonra, karşılaşma öncesi tribünde rahatsızlanarak kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren sarı-lacivertli genç taraftar Koray Şener'in yakınlarına taziye ziyaretinde bulundu.

Derbi sonrası stattan ayrılıp Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesine giden bazı Fenerbahçeli yönetici ve futbolcular, Koray Şener'in ailesine başsağlığı dileklerini iletirken, bazı futbolcuların bu sırada gözyaşlarını tutamadığı gözlemlendi.

Mehmet Topal, Şener Özbayraklı, Hasan Ali Kaldırım, Alper Potuk, Erten Ersu, Eljif Elmas ve diğer bazı futbolcular ile yöneticiler daha sonra hastaneden ayrıldı.

Spor Toto Süper Lig'in 11. Haftası'nda Türk Tleekom Stadyumu'nda dün akşam oynanan Galatasaray-Fenerbahçe derbisi için Kocaeli'den gelen Koray Şener, tribünde aniden rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmıştı.

Kalp krizi geçirdiği düşünülen Şener, hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı. İlk yarı boyunca tribünde sessiz bir şekilde oturan Fenerbahçeli taraftarların önemli bir kısmı ise devre arasında stadı terk ederek Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesine gitmişti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum