İrfan Can için büyük transfer yarışı

Başakşehir'in yıldızı İrfan Can Kahveci için Galatasaray'ın ardından Fenerbahçe'nmin de devreye girdiği ortaya çıktı.

İrfan Can için büyük transfer yarışı
25 Ocak 2021 - 14:24
Galatasaray, İrfan Can Kahveci için Başakşehir ile bir kez daha görüşmeye hazırlanırken, Fenerbahçe'nin de bu transfer için devrede olduğu ortaya çıktı. Başakşehir İrfan Can Kahveci'yi düşük bir bonservis bedeline bırakmak istemezken, iki takımın tekliflerini ve transferin son durumunu derledik.

Galatasaray'ın ilk teklifi

Galatasaray bir süredir Başakşehir ile İrfan Can için görüşmelerini sürdürüyordu. Sarı-kırmızılı takımın son olarak bu transferde 6 milyon euro + bir oyuncu önerdiği ortaya çıktı. Başakşehir'in İrfan için en az 10 milyon euro bonservis bedeli istediği iddai edildi.

Fenerbahçe de devreye girdi

Perşembe günü Galatasaray Yönetimi ile Başakşehir arasındaki toplantı öncesi Fenerbahçe'nin de İrfan Can için bir görüşme gerçekleştireceği ortaya çıktı. Sarı-lacivertli takımın teklifi ise 3 milyon euro peşin, 2 milyon euro sezon sonu ödeme ve takasta bir oyuncu. Fenerbahçe'nin takasta kullanmak istediği isimlerin de Deniz Türüç ve Serdar Aziz olduğu iddia edildi.

Herkes beklemede

İrfan Can Kahveci, Başakşehir'den ayrılmak istediğini kulüp yönetimine iletirken, transferin son gününe kadar görüşmelerin devam etmesi bekleniyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum