Fenerbahçe'den Milano çıkarması

Sarı-lacivertli yöneticiler Gustavo Gomez ve Jose Sosa ile ilgili transfer görüşmeleri yapmak için Milano'ya gitti.

Fenerbahçe'den Milano çıkarması
22 Ağustos 2017 - 10:13 - Güncelleme: 23 Ağustos 2017 - 12:28

Sarı-lacivertli yöneticiler, Milan forması giyen Gustavo Gomez transferini sonuçlandırmak için Milano'ya gitti. Fenerbahçeli Yöneticiler, Milan ile görüşmelerinde Jose Sosa için de görüşmeler yapmak için Milano'da.

Yönetim stoper sorununu bir an önce çözmek istiyor. Fenerbahçe Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu ve idari menajer Hasan Çetinkaya bugün Milan Kulübü ile görüşmeler yapmak üzere Milano'ya gitti. Sarı-lacivertli Yöneticiler bir süredir görüşme halinde olduğu Paraguaylı stoperin transferini bitirmek için son görüşmeyi yapacak. Bu görüşmenin  ardından anlaşmanın sağlanması halinde Paraguaylı stoper bu hafta İstanbul'a getirilecek.

Ayrıca, sarı-lacivertli yöneticiler, Milan yönetimiyle Jose Sosa'yı transfer etmek için de nabız yoklayacak. Bordo-Mavililer'in de talip olduğu iki futbolcu da Kırmızı-Siyahlılar'ın yeni sezon planlamasında yer almıyor.

24 yaşındaki Gustavo Gomez son 2 resmi maçın kadrosunda yer almazken, Arjantinli Sosa ise bu sezon oynanan 4 müsabaka da kadroda yer almadı. İtalyan kulübü bu futbolculara gelen teklifleri değerlendirme kararı almıştı.

SkySports kanalı Fenerbahçeli yöneticilerin bugün içinde Milan kulüp binasına geldikleri haberini duyurdu.

Öte yandan sarı-lacivertli kulüp bu sabah saatlerinde resmi siteden bir açıklama yayınlayarak Milan'ın Arjantinli oyuncusu Jose Sosa ile ilgilenmediklerini duyurdu.

Resmi siteden Milan'ın diğer oyuncusu Gustavo Gomez'le ilgili bir açıklama yapılmadı.

Bilindiği gibi Fenerbahçe Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu ve İdari Menajeri Hasan Çetinkaya dün Milano'da Milan Kulübü yöneticileriyle bir görüşme gerçekleştirmişlerdi.

Fenerbahçe Kulübü'nde yapılan açıklama şu şekilde:

YORUMLAR

  • 0 Yorum