Fenerbahçe'den Navas yoklaması

Kupasız tamamlanan sezonun ardından sportif başarı hedefleyen Fenerbahçe, transferde elini çabuk tutmak istiyor0. Navas konusunda girişimde bulunacak olan yönetim, transferi bitirip kampa girmenin peşinde.

Fenerbahçe'den Navas yoklaması
05 Haziran 2017 - 10:22 - Güncelleme: 05 Haziran 2017 - 10:28

Aziz Yıldırım’ın müjdesiyle Jeremain Lens için bugün Sunderland’le görüşme yapacak olan Fenerbahçe, transferin olmaması durumunda alternatif isimlere yönelecek.

Lens’in alternatifi konusunda Jesus Navas ve Nabil Dirar’ı gündemine alan sarı-lacivertliler, ilk olarak Manchester City’nin boşa çıkan yıldızı Jesus Navas ile görüşecek. Fenerbahçeli yetkililerin Jose Antino Martin’le görüşmek için haftaya İspanya’ya çıkarma yapması bekleniyor.

NAVAS OLMAZSA

Navas’la görüşerek planları ve hedefleri aktaracak olan Fenerbahçe, anlaşma sağlanamaması durumunda söz kestiği Dirar’la sona gelecek. Dirar’a ödenecek bonservis nedeniyle Navas isminde daha çok duran yönetim, sağ kanat konusunu bitirmek istiyor.


Mehmet Ekici, Valbuena ve Ospina gibi isimlerle söz kesen sarı-lacivertliler, transferleri erkenden bitirip Kocaman yönetiminde sağlıklı bir kamp dönemi geçirmek istiyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum