Fenerbahçe'den neden ayrıldı?

Atakaş Hatayspor forması giyen Ömer Faruk Beyaz, Fenerbahçe'den ayrılış sürecini anlattı.

Fenerbahçe'den neden ayrıldı?
11 Ekim 2023 - 00:11
Trendyol Süper Lig ekiplerinden Atakaş Hatayspor forması giyen Ömer Faruk Beyaz, beIN SPORTS'a verdiği özel röportajda Fenerbahçe'den ayrılık sürecini anlattı.

beIN SPORTS muhabiri Onur Çubukçu'nun sorularını yanıtlayan Ömer Faruk, Fenerbahçe'den ayrılık dönemiyle ilgili ''Sezon bittiğinde sözleşmemizin bitmesine 1 sene kalmıştı. Emre Belözoğlu'ndan kaptanlık bandını almıştım. Erol Bulut hocamız gelmişti. Ancak sürekli altyapıdan gelen oyuncu muamelesi görüyordum. Hazırlık maçlarında 5 dakika, 10 dakika sonradan girebiliyordum. Bu yönetilebilecek bir süreçti. Kupa maçlarında 45. dakikada oyundan çıkacağım korkusu yaşıyordum. Umutlarım tükenmeye başlamıştı'' dedi.

Genç oyuncu ayrılmaya karar verişini de anlatırken, ''Gitmem gerektiğini düşündüm. Yeni bir tecrübe, yeni bir hayat yaşamak istedim. Orada çok boğulmuştum. Benden daha önce kimse çıkmamıştı. Bir Arda Güler örneği yoktu. Bu da beni kötü etkilemişti. Bu süreç beni çok yordu ve ben de ayrılmaya karar verdim. Başkan Ali Koç bana her zaman çok iyi davrandı. Her konuda bana yardımcı oldu. Ancak yaşananlar üst üste artınca beni etkiledi. Ayrılma kararımın ardından devre arasında kadro dışı kaldım ve gideceğim takıma hazırlandım. Her zaman Fenerbahçe taraftarıyım. Futbolun profesyonel bir şey olduğunu biliyorum ama sevgim her zaman Fenerbahçe'yle. Taraftarın bana bir kızgınlığı oldu. Ancak onların bana duyduğu ilgi, yaşadıklarımı değiştirmiyordu'' ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum