Fenerbahçe'den önemli açıklama

Fenerbahçe Spor Kulübü'nden 'Fener Ol' kampanyasıyla ilgili önemli bir açıklama yapıldı.

Fenerbahçe'den önemli açıklama
06 Nisan 2019 - 16:17 - Güncelleme: 06 Nisan 2019 - 16:22

Fenerbahçe Spor Kulübü'nden 'Fener Ol' kampanyasıyla ilgili önemli bir açıklama yapıldı.

Sarı-lacivertli kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklama şu şekilde: 

Kulübümüzün, sürdürülebilir finansal bağımsızlığa kavuşmamız hedefiyle hayata geçirdiği kitlesel kaynak yaratma kampanyası ‘Fener Ol’ ile ilgili, başkanımız Sayın Ali Koç’un FB TV’de yaptığı açıklamaların sonrasında kampanyamıza yoğun ilgi gösteren değerli taraftarlarımıza teşekkürlerimizi sunarız.
Kampanyamızla ilgili çeşitli kaynaklarda yer alan bilgi kirliliğini gidermek adına hatırlatmak isteriz ki;
Fener Ol, Fenerbahçemiz için hayata geçirilen tamamen karşılıksız bir destek kampanyasıdır. Kampanya için katılım koşullarında yer alan ödeme seçenekleri dışında hiçbir ödeme yöntemi yoktur.
Sosyal medyada dolaşan bağış karşılığında internet paketi yüklenecek vb. bir kampanya bulunmamaktadır.
https://fenerbahce.org/fenerol web sitemizde yer alan bilgiler ve ödeme yöntemleri dışında yer alan hiçbir bilgi ve detay doğru değildir.
Yasal zorunluluk nedeniyle kampanyaya katılım sürecinde istenen kişisel bilgileriniz, kulübümüz dışındaki 3. parti şirketlerle kesinlikle paylaşılmamaktadır.

Taraftarlarımızdan beklentimiz, kampanyamız süresince bilgi kirliliklerine karşı dikkatli ve duyarlı olmaları, Kulübümüzün resmi kanallarından yapılan duyurular dışında kendilerine ulaşmaya çalışan kişi ve kurumlara itibar etmemeleri ve böyle durumlarla karşılaşmaları halinde kulübümüze [email protected] mail adresi ya da (216) 542 1907 numaralı telefondan 4’ü tuşlayarak derhal bildirmeleridir. 
Teşekkürlerimizle, 
FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ
 
DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER: 
*Fener Ol kampanyasına dair tüm bilgiler web sayfamızdaki “Sıkça Sorulan Sorular“ bölümünde yer alıyor.
* (216) 542 1907 numaralı santral telefonu arandığında sesli mesaj ile 1 veya 4 ‘ü tuşlayarak Kampanya Bilgilendirme Merkezimize yönlendirileceksiniz.
*Kampanya mail adresimiz; [email protected]

*Stada gelip ödeme yapmak isteyen taraftarlarımıza, Maraton Alt Giriş’te yer alan kampanya ofisimizin önündeki alanda görevli arkadaşlarımız sisteme girip kampanyaya katılım konusunda yardım etmektedir.
*Ayrıca nakit bağış yapmak isteyenler kulüp veznemize yönlendirilip makbuz karşılığı Fener Ol’a katılabilirler.

YORUMLAR

  • 0 Yorum