Fenerbahçe'den resmi hamle!

Bu sezon ligde kıyasıya bir şampiyonluk yarışında olan Galatasaray ile Fenerbahçe'nin 7 Nisan'da oynayacağı Süper Kupa öncesi sıcak gelişmeler yaşanıyor. Sarı lacivertliler, iki örnekle TFF'ye resmi başvuruyu yaptı.

Fenerbahçe'den resmi hamle!
20 Mart 2024 - 14:51 - Güncelleme: 20 Mart 2024 - 14:56
Fenerbahçe, 7 Nisan'da oynanması planlanan Süper Kupa Finali’nin ertelenmesi ve maçın mayıs ayında oynatılması için TFF’ye resmen başvuruda bulundu.

Sarı lacivertliler, buna gerekçe olarak Konferans Ligi çeyrek finali ve Yunanistan Federasyonu’nun Olympiakos’un maçını ertelemesini örnek gösterdi.

Yunanistan ekibinin 14 Nisan'da PAOK ile oynayacağı maç federasyon tarafından ileri bir tarihe ertelenmişti.

Şanlıurfaspor başkanından açıklama

Şanlıurfaspor Başkanı Haşim İzol, Radyospor'a yaptığı açıklamada, "Bize ulaşan son bilgi Süper Kupa maçının 7 Nisan Pazar tarihinden bir gün önce 6 Nisan Cumartesi günü oynanması. Süper Kupa maçının 6 Nisan Cumartesi günü oynanması muhtemel." ifadelerini kullandı.

Galatasaray'ın tavrı ne olacak?

Fenerbahçe'nin Süper Kupa maçının ertelenmesi yönündeki talebinin ardından gözler Galatasaray'a çevrildi.

Sarı kırmızılı kulübün başkanı Dursun Özbek, konuyla ilgili "TFF bir tarih açıkladı. 7 Nisan'da, Urfa'da oynanacak. Bütün hazırlıklar da buna göre yapıldı. Urfalı arkadaşlar da 'Bekliyoruz' diye açıkladı. Son derece heyecanlılar. Bundan sonraki gelişmeler TFF'nin inisiyatifindedir. Kulübüme iletilmiş herhangi bir çağrı yoktur. Bize iletilen, 7 Nisan'da oynanacağı şeklindedir. Galatasaray'ın bir yönetimi var, böyle bir talep geldiğinde değerlendirme yapılacaktır. TFF, bunu Galatasaray'a sorarken gerekçesiyle soracaktır. Ne kadar uygun ve adil olduğuyla ilgili değerlendirme yapılacak." şeklinde konuştu.

(Hürriyet)

YORUMLAR

  • 0 Yorum