Fenerbahçe'den transfer çalımı!

Süper Lig'de bu sezon şampiyonluk için mücadele eden Fenerbahçe'de flaş gelişmeler yaşanıyor. Perşembe günü Olympiakos ile rövanş maçına çıkacak olan sarı-lacivertli camia, transferde de hareketli günler yaşıyor. Fenerbahçe, Galatasaray'ın da listesinde olduğu ortaya çıkan yıldız oyuncuya talip oldu.

Fenerbahçe'den transfer çalımı!
18 Nisan 2024 - 11:04
Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe'de flaş gelişmeler yaşanıyor. UEFA Konferans Ligi'nde yarın rövanş maçında Olympiakos ile karşılaşacak olan sarı-lacivertli takım, bu maçı kazanmak ve yarı finale yükselmek istiyor.

Olympiakos'a ilk maçta 3-2 mağlup olan temsilcimiz Fenerbahçe, Yunan ekibini elemesi halinde yarın finalde Aston Villa-Lille eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak.

Hafta sonu 1-0 geriye düştüğü maçta Fatih Karagümrük'ü 2-1 mağlup eden Fenerbahçe, liderlik yarışında hata yapmadı. Yeni sezon için de kadrosunu güçlendirmek isteyen sarı-lacivertli camiada transfer hareketliliği yaşanıyor.

Bu sezon kadrosuna birçok yıldızı katan ve şampiyonluk için iddialı bir takım kuran sarı-lacivertli yönetim, yeni sezon için listesindeki oyuncular için harekete geçti.

Kadrosunu güçlendirmek isteyen Fenerbahçe, Galatasaray'ın da transfer listesinde yer alan oyuncu için girişimlere başladı.

Scout ekiplerinin izlenimleri ve raporları doğrultusunda İsmail Kartal'ın da onayını alan yönetim, Bundesliga'da forma giyen Leandro Barreiro için atağa geçti.

İlk görüşme yapıldı

Fenerbahçe, Bundesliga ekibi Mainz'da forma giyen 24 yaşındaki orta saha için ilk görüşmesini gerçekleştirdi. 2018'de 200 bin Euro piyasa değeri olan Barreiro'nun şu anki piyasa değeri ise 14 milyon Euro. 56 kez Lüksemburg Milli Takımı forması giyen merkez orta saha 2 kez fileleri havalandırdı.

Galatasaray ve Fenerbahçe dışında oyuncuyla Alman kulüpleri de oyuncuyla yakından ilgileniyor.

2018 yılından bu yana Mainz'ın A takımında forma giyen genç oyuncunun Alman ekibiyle sözleşmesi sezon sonunda bitiyor.

(Sabah)

YORUMLAR

  • 0 Yorum