Fenerbahçe'den transfer operasyonu, İstanbul'a geldi

Adı bir süredir Fenerbahçe'yle birlikte anılan Cristian Ramirez İstanbul'a geldi. Krasnodar'ın sol beki, resmi Instagram hesabından yaptığı paylaşımla Budapeşte'den İstanbul'a uçacağını duyurdu.

Fenerbahçe'den transfer operasyonu, İstanbul'a geldi
19 Ağustos 2018 - 12:55 - Güncelleme: 19 Ağustos 2018 - 14:16

Yeni Malatyaspor deplasmanının ardından Giuliano'yu başka bir takıma sattıklarını açıklayan Fenerbahçe Başkanvekili Semih Özsoy'un sözlerinin üzerinden saatler geçtikten sonra yeni gelişmeler yaşandı. Bilindiği gibi Brezilyalı yıldızın Suudi Arabistan'ın Al Nassr takımına transfer olduğu haberleri hızla yayılmış, Yeni Malatyaspor maçı sonra da Cocu ve Özsoy bu gelişmeleri doğrulamıştı.

Sarı-lacivertli kulüp Giuliano'dan gelecek yaklaşık 10 milyon euro civarındaki bu bonservis bedeliyle kadrosuna takviyeler yapmak için çalışmalarını hızlandırdı.

Adı uzun bir süredir Fenerbahçe'yle transfer dedikodularına karışan Cristian Ramirez, sosyal medya hesabından bomba bir paylaşım yaptı.

1,5 sezondur Krasnodar forması giyen Ekvadorlu sol bek, Instagram sayfasından yayınladığı hikayede Budapeşte'den İstanbul'a geleceğini duyurdu.

24 yaşındaki futbolcunun uçak biletinin fotoğrafını çektirerek yaptığı bu paylaşım, sosyal medyada büyük yankı uyandırırken Sarı Lacivertliler'e transferinin bittiği şeklinde yorumlandı.

Güncel piyasa değeri 3,5 milyon euro olarak gösterilen Ramirez'in Krasnodar'la 2021 yazına dek sözleşmesi bulunuyor.

Yunus DİLBER / fanatik.com.tr

YORUMLAR

  • 0 Yorum