Fenerbahçe'den Union SG yorumu; ''Genetik olarak''

Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki, Konferans Ligi'ndeki Union SG eşleşmesini değerlendirdi.

Fenerbahçe'den Union SG yorumu; ''Genetik olarak''
23 Şubat 2024 - 15:55 - Güncelleme: 23 Şubat 2024 - 15:58
Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki, sarı-lacivertli takımın UEFA Konferans Ligi son 16 turunda Belçika temsilcisi Union SG ile eşleşmesini değerlendirdi. Selahattin Baki, güçlü bir rakiple eşleştiklerini ve hedeflerinin final olduğunu dile getirdi.

A Spor yayınında konuşan Baki, ''Genetik şanssızlığımız sürdü yine. Kurada en iyi topu oynayan takımlardan birini çektik. Anderlecht'in önünde, Liverpool'u yenmiş bir takım. Yaş ortalaması 25 olan, dinamik bir takım. Ancak bunların hiçbiri bizi ürkütmez. Şu anda tek Türk temsilcisi olarak kaldık. Belçika, Hollanda gibi ülkelerde çok taraftarımız oluyor. Hocamızın iyi ders çalışması ile turu geçeceğimize inanıyoruz'' ifadelerini kullandı.

Hedeflerinin final olduğunu da söyleyen Baki ''Türklüğü kalbinde hisseden herkesin çok heyecanlanacağı bir potansiyel final var. Takıma nazar değdirmek istemiyorum ama hepimizin inancı Fenerbahçe'yi orada, finalde görmek. Stadyumun isminden dolayı orada bir kupa kaldırmak hepimizin isteği. Heyecanla o günü bekliyoruz, hayal ediyoruz'' dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum