Fenerbahçe'den yedek kaleci için 2 hamle

Fenerbahçe, kaleci transferi için çalışmalarına devam ederken Salvatore Sirigu ve İrfan Can Eğribayat isimleri ön plana çıktı.

Fenerbahçe'den yedek kaleci için 2 hamle
03 Ağustos 2022 - 11:50 - Güncelleme: 03 Ağustos 2022 - 21:42
Yeni sezona Jorge Jesus'un raporları doğrultusunda güçlü bir kadroyla girmek isteyen Fenerbahçe, transfere doymuyor. Transferin hızlı takımı olan Kanarya, bir hamle daha yapmaya hazırlanıyor.

Son olarak Makedon oyuncu Ezgjan Alioski ile sol bekini güçlendiren Fenerbahçe, Altay Bayındır ile rekabet edecek bir kaleci arayışına da girmişti. 24 yaşındaki file bekçisinin sezon içerisinde sakatlık nedeniyle çok maç kaçırmasından dolayı, 11'de de sık sık oynayacak bir yedek kalecide karar kılındı.

Fenerbahçe, son olarak Genoa'da oynayan ve bonservisi elinde bulunan 35 yaşındaki İtalyan kaleci Salvatore Sirigu'ya teklifte bulundu. İtalya Milli Takımı'nda da ter döken 35 yaşındaki eldivenin birkaç gün içerisinde İstanbul'a gelerek resmi imzayı atması bekleniyor.

İrfan Can Eğribayat için transfer görüşmeleri

Sarı lacivertli takımın ayrıca Göztepe'den İrfan Can Eğribayat transferi için de görüşmelere başladığı ve kısa süre içinde kaleci transferini tamamlayacağı belirtiliyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum