Fenerbahçe Doğuş'un hazırlık programı belli oldu

Geçtiğimiz sezon Basketbol Süper Ligi şampiyonu ve EuroLeague birinciliği ile tamamlayan Fenerbahçe Doğuş’un gelecek sezon hazırlık programı belli oldu.

Fenerbahçe Doğuş'un hazırlık programı belli oldu
15 Temmuz 2017 - 13:43

Turkish Airlines EuroLeague ve Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin son şampiyonu Fenerbahçe Doğuş, 2017/18 sezonu hazırlık programını netleştirdi.

Fenerbahçe Doğuş, 21-24 Eylül'de Zadar, 26-27 Eylül'de ise Cagliari de hazırlık turnuvalarıyla sezon hazırlığı yapacak.

Fenerbahçe’den yapılan bildiriye göre, ağustos ayının son haftasında sağlık kontrolleri ile başlayacak gelecek sezon hazırlıkları, 1 Eylül'den sonra kondisyon ve taktik antrenmanlarıyla sürdürülecek.


Fenerbahçe Doğuş, 21-24 Eylül tarihlerinde Zadar Turnuvası'yla sezona merhaba diyecek. Sarı-lacivertlilerin üst üste dördüncü kez yer alacağı Zadar Turnuvası'nda, Fenerbahçe Doğuş'un yanı sıra CSKA Moskova, Panathinaikos Superfoods, Brose Bamberg, Bayern Münih ve Khimki Moskova  gibi güçlü rakipler yer alacak.

Fenerbahçe Doğuş, Zadar Turnuvası’nın ardından 26-27 Eylül tarihlerinde Cagliari'de düzenlenecek turnuvaya dahil olacak. Dört takımın yer alacağı turnuvanın diğer iki ekibi Lokomotiv Kuban ve Hapoel Jerusalem olacak. Turnuvanın dördüncü ve maç programı ilerleyen günlerde belli olacak.

Fenerbahçe Doğuş ilk resmi maçını 4 Ekim Çarşamba günü Cumhurbaşkanlığı Kupası dahilinde Banvit ile gerçekleştirecek.

YORUMLAR

  • 0 Yorum