Fenerbahçe EA7 Milano karşısında

Fenerbahçe'nin THY Euroleague mücadelesi tüm hızıyla devam ediyor

Fenerbahçe EA7 Milano karşısında
06 Ocak 2017 - 09:00

Fenerbahçe'nin THY Euroleague mücadelesi tüm hızıyla devam ediyor. Final-Four hedefiyle zorlu maratona devam eden Sarı-Lacivertli ekibin, Emporio Armani Milano ile oynayacağı maç hangi kanalda saat kaçta canlı yayınlanacak? Tüm detaylar haberimizde...

Fenerbahçe-EA Milano mücadelesi bu akşam saat 20.45'te başlayacak. Anadolu EfesDarüşşafaka Doğuş ve Galatasaray Odeabank ile birlikte Euroleague'de mücadele eden Fenerbahçe, geride kalan 15 hafta sonunda 9 galibiyet, 6 yenilgi ile 16 takım arasında 6. sırada yer alıyor.

GÜZEL HABER: MAÇ TRT'DEN YAYINLANIYOR

Fenerbahçe-Emporio Armani Milano Euroleague maçı şifresiz kanaldan yayınlanacak. Euroleague'de mücadele eden 4 Türk takımından biri olan Fenerbahçe'nin, Ülker Arena'da İtalyan ekibini ağırlayacağı mücadele TRTSPOR'dan naklen ve canlı olarak yayınlanacak.

FENERBAHÇE'DE SON DURUM

Fenerbahçe, son Euroleague karşılaşmasında Olimpiakos’a deplasmanda 71-62 mağlup oldu. Bu maçta Vesely 22, Sloukas ve Datome ise 10’ar sayı üretti. Obradovic’in öğrencileri, Euroleague’de ilk yarıyı 9 galibiyet ile noktaladı.

GÜZEL HABER 2: BOGDANOVİC DÖNÜYOR

Fenerbahçe’de tedavi süreci tamamlanan ve takım çalışmalarına katılan Bogdan Bogdanovic’in bu mücadelede süre alması bekleniyor.

Ekpe Udoh, Euroleague’de oynadığı son dokuz karşılaşmada da en az bir blok yapıyor. Udoh, son 10 Euroleague maçında da en az 5 ribaund topladı.

Kostas Sloukas, son dokuz Euroleague mücadelesinin sekizinde, çift haneli sayılarda skor üretti.

Luigi Datome, Euroleague’de kullandığı son 22 serbest atışta da isabet buldu. İtalyan yıldız, Euroleague kariyerindeki %90.16’lık serbest atış yüzdesiyle de tüm zamanların en iyi altıncı derecesine sahip.

Ekpe Udoh, maç başına 2.1 blok ortalamasıyla bu alanda Euroleague lideri konumunda. Yıldız oyuncu, 7.8 ribaund ortalamasıyla Euroleague’in en iyi dördüncü oyuncusu ve 19.5 verimlilik puanı ortalamasıyla da dördüncü basamakta bulunuyor.

Luigi Datome, üç 3 sayı isabeti daha bulması halinde, Eurleague kariyerinde bu alandaki 100 barajını aşmış olacak. Datome’nin, asist alanında 100 barajına ulaşmasına ise sekiz asist kalmış durumda.