Fenerbahçe Elmas'ı kaptı

Üç hazırlık maçından da mağlubiyetle ayrılan, özellikle hücumda hala sorunlar yaşayan sarı-lacivertliler Makedonya'da büyük yetenek olarak gösterilen 17 yaşındaki Eljif Elmas’ı kadrosuna kattı.

Fenerbahçe Elmas'ı kaptı
16 Temmuz 2017 - 21:07 - Güncelleme: 16 Temmuz 2017 - 21:13

Fenerbahçe, Makedonya'nın süper genci Eljif Elmas'ı transfer etti.  Ülkesinde Rabotnicki’de forma giyen ve çok büyük yetenek olarak gösterilen genç yıldız için sabah Makedonya'ya giden sarı-lacivertliler akşam saatlerinde bu transferi bitirdiler.

Henüz 17 yaşında olan futbolcunun ailesini uzun uğraşlar sonucunda ikna eden Fenerbahçeli yetkililer oyuncuyu bu gece İstanbul'a getirmeyi planlıyor.

Ofansif orta sahada oynayan 17 yaşındaki yıldız için Fenerbahçe Doğuş’un Makedon basketbolcusu Pero Antiç’ın devreye girdiği ve bu transferde çok büyük pay sahibi olduğu iddia ediliyor.

1999 doğumlu futbolcu, altyapısında yetiştiği Rabotnicki'de geçtiğimiz yıl A takıma yükselirken bu sezon tam 37 karşılaşmada forma giydi. Bu maçlarda 9 gol atmayı başaran 17 yaşındaki yıldız adayı, takımının Avrupa Ligi'ndeki maçlarında da görev alırken Makedonya Milli takımı formasını da sırtına geçirdi.  


YORUMLAR

  • 0 Yorum