Fenerbahçe Emre Demir'i transfer etti

Fenerbahçe, Barcelona'dan genç oyuncu Emre Demir'i transfer etti.

Fenerbahçe Emre Demir'i transfer etti
31 Ocak 2023 - 22:23
Fenerbahçe, Barcelona'dan genç oyuncu Emre Demir'in transfer edildiğini resmen açıkladı. Sarı-lacivertli ekipten yapılan açıklamada Emre Demir ile 4,5 yıllık sözleşme imzalandığı belirtildi.

Fenebrahçe'nin yaptığı açıklamada ''Kulübümüz, FC Barcelona forması giyen Emre Demir’in transferi için kulübü ve oyuncu ile anlaşma sağlamıştır. Genç oyuncu bedelsiz olarak kadromuza dahil olmuştur. 4.5 yıllığına renklerimize bağlanan Emre Demir’e kulübümüze hoş geldin diyor; hedeflerimiz yolunda çubuklu formamızla nice başarılar diliyoruz'' ifadelerine yer verildi.

''Çok mutluyum, çok heyecanlıyım''

Emre Demir, resmi imzanın ardından transferle ilgili duygularını anlatırken ''Çok heyecanlıyım, çünkü buraya geldiğim için çok mutluyum. Menajerim Ahmet Bulut bana ‘Fenerbahçe kulübü seni istiyor’ diye söylediğinde çok heyecanlandım, olması için de kendisiyle konuştum. Burada olduğum için çok mutluyum, çok heyecanlıyım. Bir an önce taraftarımızın önüne çıkmak ve çubuklu formayı giymek istiyorum. Taraftarlarımızdan çok fazla destek mesajı geldi. Herkese teşekkür ederim. İnşallah şampiyonluğun bu sene geleceğine inanıyorum'' dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum