Fenerbahçe forveti sona bıraktı

Gelecek sezon için hummalı bir çalışma içerisinde olan Fenerbahçe, transfer için düğmeye bastı.

Fenerbahçe forveti sona bıraktı
10 Haziran 2017 - 16:45 - Güncelleme: 10 Haziran 2017 - 16:54

Kupasız tamamlanan sezonun ardından üç kulvarda da başarı hedefleyen Fenerbahçe, Ekici ve Valbuena transferinin ardından diğer bölgelere yönelmiş durumda.

Aykut Kocaman’la anlaşma sağlayan Fenerbahçe, yapılacak olan orta saha transferlerinin ardından forvet için bekleme kararı aldı.

Maliyetin en çok arttığı bölge olan forvet bölgesi için bekleme kararı alan Fenerbahçe, mevcut durumda forvet bölgesini en sona saklamış durumda.

Oyuncuların durumunun netlik kazanmasıyla birlikte Fenerbahçe, forvet için girişimlere başlayacak.

Çoğu oyuncunun 30 Haziran’da biten sözleşmesi ve kiralık oyuncuların takımlarına geri dönmesi sürecin bu aralıkta başlayacağına işaret.

SON DURUMLAR

Sow: Sow için bir girişimde bulunmayan Fenerbahçe, oyuncusuna “kulübünle anlaş. Kapımız sana her zaman açık” mesajını verdi. Fenerbahçe’ye bonservisiyle gelemeyecek olan Sow için Kocaman, “kalabilir” diyerek ısrarcı bir tutum sergilemedi.

Fernandao: Yaşadığı sakatlık probleminden sonra sezonu kapatan Fernandao’nun geleceği kamp programında belli olacak. Kocaman’ın pivot santrofor özelliğinden faydalanmak istediği Fernandao hakkında yönetime “kalmalı” raporu sunduğunu biliniyor.

Emenike: Kocaman’la farklı bir ilişkisi bulunan Emenike’nin kalmak için bir kredisi bulunmuyor. Oyuncuya gelen teklifleri değerlendirmek isteyen Fenerbahçe yönetimi, disiplinsizlikten etkilenmemek için oyuncuyla sezon planlaması yapmak istemiyor.

Robin van Persie: Kocaman’ın, “Persie’den iyisi var mı?” demesiyle birlikte oyuncusuyla yeni bir başlangıç yapacağını belirtti. Persie ile sezona başlayacak olan Fenerbahçe’de orta sahaya yapılan takviyelerle Hollandalının formunu en yukarı çekmeyi hedefleyecek.

Emenike ve Sow’un durumunu netlik kazanmasıyla birlikte Fenerbahçe, sağ bek ve kanat transferlerinin ardından forvet transferine yönelecek. Gündemdeki isimlerin yanı sıra Kocaman’ın güçlü ve savunmaları yıpratabilen bir forvet oyuncusunu takıma kazandırmak istediği biliniyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum