Fenerbahçe forvetini buldu

Transferde önceliğini kale ve kanat isimlerine veren Fenerbahçe’de forvet arayışları da tüm hızıyla sürüyor. Fenerbahçe, forvet hattı için iki isim belirledi.

Fenerbahçe forvetini buldu
11 Haziran 2017 - 17:50 - Güncelleme: 11 Haziran 2017 - 17:55

Gelecek sezona Robin van Persie ve Fernandao ile devam etmek isteyen Fenerbahçe, Kocaman’ın isteği doğrultusunda bir forvet takviyesi daha yapacak.

Transfer çalışmalarında forvet hattını en sona bırakan Fenerbahçe, piyasanın aşağı çekilmesini ve 30 Haziran’da takımlarına geri dönecek isimlerin belirlenmesini bekliyor. FFP kıskacında kiralık bir forveti takıma kazandırma gayretinde olan Fenerbahçe, Michy Batshuayi ve Seydou Doumbia isimleri üzerinde duruyor.

İKİSİ DE KALİTELİ

Sezon başında Marsilya’dan 40 milyon euro bonservisle Chelsea’nin yolunu tutan Batshuayi, Chelsea’de bu sezon istediği kadar süre alamadı. Gelişimini tamamlamak için takımdan kiralık olarak ayrılmaya sıcak bakan genç oyuncu, Mavilerden de bu fikir doğrultusunda izin aldı. Gelecek sezon kiralık olarak izleyeceğimiz Batshuayi için bir talip de Fenerbahçe.


Michy Batshuayi, Chelsea ile bu sezon 29 maçta 11 gol, 3 asitle oynadı.               

Fenerbahçe’nin nabız yoklayacağı bir diğer isimse Seydou Doumbia. Roma’nın sırasıyla CSKA Moskova, Newcastle ve Basel’e kiraladığı oyuncu bu sezon da bir Roma’da düşünülmediği için bir başka takıma kiralanacak.


Roma’nın kiralama seçeneğinde diğer ekiplere kolaylık sağlaması Fenerbahçe’nin iştahını kabarttı. Oyuncu için geçmişte kurulan iletişim devreye girerken diğer transferlerin tamamlanmasıyla forvet hattı için de girişimler başlayacak.

Seydou Doumbia, Basel ile bu sezon 34 maçta 21 gol, 2 asistlik katkı sağladı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum