Fenerbahçe - Galatasaray derbisindeki iki kilit isim

Süper Lig'deki Fenerbahçe - Galatasaray derbisi öncesi iki takımdan da kilit rol oynayabilecek futbolculara göz atıyoruz.

Fenerbahçe - Galatasaray derbisindeki iki kilit isim
09 Nisan 2022 - 23:10 - Güncelleme: 10 Nisan 2022 - 16:28
Fenerbahçe - Galatasaray derbisi geldi çattı... Merakla beklenen derbide iki takımdan da kilit futbolcuları değerlendirelim dedik.

Ev sahibi Fenerbahçe'den başlayalım. Fenerbahçe, son haftalarda oldukça formda bir dönem geçiriyor. Son 7 maçta alınan 6 galibiyetle birlikte sarı lacivertliler, büyük bir çıkış yakaladı. Bu çıkışta orta sahanın önemi çok fazlaydı. Başta Miguel Crespo gibi... 

Fenerbahçe'nin formundaki etkileyici isim

Portekizli futbolcu, Fenerbahçe orta sahasına ciddi  bir dinamizm katıyor. Miha Zajc ile çok iyi bir uyum içinde gözüküyor. Bu ikilinin performansı hem hücum hattını hem de savunmayı rahatlatıyor. Galatasaray orta sahasının kırılgan bir yapıda olduğunu düşünecek olursak Crespo'nun önemi daha da artıyor. 

Galatasaray'ın derbide güvendiği futbolcu

Galatasaray'da ise kilit rol oynaması muhtemel isim bize göre Marcao... Hem Fenerbahçe'nin forvetlerine karşı savaşması hem de oyunu geriden kurması beklenecek. Bu sezon büyük maçlarda performansını arttırdığını gördük. Fenerbahçe derbisinde de Brezilyalı savunmacıdan ekstra bir performans beklenebilir. Oyun yapısı, sertlik düzeyi de tam derbilere uygun bir isim... Duran toplarda da tıpkı Barcelona'ya attığı gol gibi sürprizler yapma şansı olan bir futbolcu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum