Fenerbahçe - Galatasaray muhtemel 11'ler

Trendyol Süper Lig tekrardan başladı. Süper Lig'in 18. haftasında Fenerbahçe, Galatasaray'ı konuk ediyor. İşte dev derbiyle ilgili yaşanan son gelişmeler ve takımların muhtemel 11'leri.

Fenerbahçe - Galatasaray muhtemel 11'ler
24 Aralık 2023 - 00:15 - Güncelleme: 24 Aralık 2023 - 00:17
Trendyol Süper Lig'in 18. haftasında, derbi mücadelesinde Fenerbahçe, evinde Galatasaray'ı konuk ediyor. 24 Aralık Pazar günü, Fenerbahçe Ülker Stadyumu'nda oynanacak olan mücadele saat 19.00'da başlayacak ve beIN Sports'tan naklen yayınlanacak.

Süper Lig'de liderlik yarışı için oldukça kritik olan mücadeleyi hakem Arda Kardeşler yönetecek.

Fenerbahçe - Galatasaray muhtemel 11'ler

Fenerbahçe: Livaković, Osayi, Serdar (Samet), Djiku, Ferdi, İsmail, Crespo, İrfan Can, Szymanski, Tadic, Dzeko
Galatasaray: Muslera, Boey, Nelsson (Sanchez), Abdülkerim, Barış Alper, Kaan Ayhan, Torreira, Kerem Aktürkoğlu, Ziyech, Zaha, Icardi

Fred kırmızı kart cezalısı

Fenerbahçe'nin en önemli oyuncularından olan Fred, Kayserispor mücadelesinin son anlarında hakeme yaptığı itirazların ardından direkt kırmızı kartla cezalandırılmıştı. Brezilyalı futbolcu, derbi mücadelesinde Galatasaray'a karşı forma giyemeyecek. Öte yandan Fenerbahçe, Fred için Tahkim Kurulu'na detaylı itirazda bulunacak.


Arda Kardeşler'in ilk Fenerbahçe-Galatasaray derbisi

İki ezeli rakip arasında pazar günü oynanacak derbide hakem Arda Kardeşler düdük çalacak.

Bursa bölgesi hakemi olan Arda Kardeşler, bu maçla birlikte kariyerinde ilk kez Fenerbahçe - Galatasaray derbisinde düdük çalacak. Kardeşler daha önce 8 Mayıs 2022 tarihinde Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında Dolmabahçe'de oynanan derbiyi yönetti. Bu mücadele 1-1 berabere sona erdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum