Fenerbahçe - Göztepe maçının iki kilit ismi

Süper Lig'in 30. haftasında Fenerbahçe ile Göztepe karşı karşıya gelecek. Biz de maçta iki takımdan kilit rol oynayabilecek iki futbolcuyu değerlendirdik.

Fenerbahçe - Göztepe maçının iki kilit ismi
04 Temmuz 2020 - 13:17 - Güncelleme: 04 Temmuz 2020 - 22:58

Süper Lig'de Fenerbahçe ile Göztepe, Ülker Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek. Avrupa kupalarına katılma mücadelesi veren Fenerbahçe, mutlak 3 puan parolası ile çıktığı maçta Göztepe'yi mağlup edebilirse 54 yıl sonra ilk kez iç sahada Ege temsilcisini üst üste 3 kez yenmiş olacak.

Fenerbahçe'de maçın kilit oyuncusu olarak Ozan Tufan'ı belirledik. Geçen hafta son dakikalarda 2 gol atıp takımına galibiyeti getiren Ozan, hafta içinde de izinli olmasına rağmen spor salonunda çalıştı.

Daha çok ileri çıkıyor

Çalışkan yapısı ve yükselen performansı ile dikkat çeken Ozan'dan bu maçta da gol katkısı beklenebilir. Sezonun ikinci yarısında daha çok ileri çıkışlar yapan Ozan Tufan, Göztepe savunmasını zorlayacak bir futbolcu.

Göztepe'de ise Serdar Gürler ön plana çıkıyor. Sezonun ilk devresinde oynanan maçta da Serdar, Fenerbahçe savunmasını oldukça zorlamıştı. O maçta bitiriciliği daha iyi oynasa Göztepe galip bile gelebilirdi. Fenerbahçe'nin savunmasında o zamandan bu güne pek bir şey değişmedi. Yine çok açık veriyorlar. Serdar'da da o açıklarda tehlike yaratacak hız oldukça fazla.

YORUMLAR

  • 0 Yorum