Fenerbahçe Güney Amerika defterini kapattı

31 Ocak'ta sona erecek ara transfer dönemi boyunca orta sahaya ofansif yönü kuvvetli bir takviye yapmak isteyen Fenerbahçe, Güney Amerika seferinde de ara

Fenerbahçe Güney Amerika defterini kapattı
28 Ocak 2017 - 09:00

31 Ocak'ta sona erecek ara transfer dönemi boyunca orta sahaya ofansif yönü kuvvetli bir takviye yapmak isteyen Fenerbahçe, Güney Amerika seferinde de aradığını bulamadı.

Devre arası transfer döneminin bitimine günler kala Fenerbahçe'de orta sahaya 10 numara özellikli bir hücum oyuncusu arayışı sürüyor.

Başta Rodriguinho için Brezilya'da Corinthians kulübü ile temasa geçen sarı-lacivertli yöneticiler ücretleri istediği seviyeye çekemeyince Güney Amerika defterini kapattı.

Cruzeiro kulübü ise çıkan dedikodular üzerine oyuncuları Arrascaeta için Fenerbahçe'den bir teklif almadıklarını ancak almaları halinde de bonservis için tam 15 milyon euro isteyeceklerini açıkladı.

Sarı-Lacivertliler evrak işlemlerinin de yetişebileceği yakın bir ülkeden fırsat transferi araştıracak. Yönetim bir yandan da yılan hikayesine dönen Trabzonspor'dan Mehmet Ekici konusunda olumlu bir haber gelmesini bekleyecek.

: NTVspor