Fenerbahçe-Hatayspor muhtemel 11'ler

Fenerbahçe, Süper Lig'de 2020-2021 sezonun ikinci haftasında Hatayspor ile karşı karşıya gelecek. İşte kritik maç öncesinde öne çıkan bilgiler ve takımların son durumları...

Fenerbahçe-Hatayspor muhtemel 11'ler
21 Eylül 2020 - 17:03 - Güncelleme: 22 Eylül 2020 - 00:05
Süper Lig'de 2020-2021 sezonunun ikinci haftasında Fenerbahçe ile Hatayspor kozlarını paylaşacak.

Ülker Stadyumu'nda saat 20:00'de oynanacak karşılaşmayı Ümit Öztürk yönetecek. Mücadele beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak.

Muhtemel 11'ler

Fenerbahçe: Altay, Gökhan, Zanka, Serdar, Novak, Tolga, Gustavo, Thiam, Ferdi, Caner, Frey

Hatayspor: Mohamedi, Popov, Yusuf, Santos, Katranis, Traore, Sackey, Selim, Gökhan, Ribeiro, Diouf

Takımların son durumu

Geçen sezon TFF 1. Lig'i şampiyon olarak tamamlayarak Süper Lig'e adını yazdırmayı başaran Hatayspor, bu sezona da görkemli bir açılış yaptı. Akdeniz ekibi, ilk hafta son şampiyon karşısında 2-0'lık galibiyet alarak ligde iddialı bir takım olacağını kanıtladı.

Transferlere rağmen eksik...

Yaz transfer döneminin şampiyonu olarak kabul edilen Fenerbahçe, önemli takviyelere karşın eksiklerle mücadele etmeye devam ediyor. Muriqi ayrılığıyla birlikte santrfor bölgesinde sorun yaşayan sarı-lacivertliler, buna rağmen Rize deplasmanında 1-0'dan geri dönerek 3 puanı cebine koymayı başardı. Bu karşılaşmada da Sosa, Caner ve Gökhan gibi tecrübeli isimlerle sonuca gitmeye çalışacaklar.

Tarihte ilk kez

Fenerbahçe ile Hatayspor, Süper Lig tarihinde ilk kez karşı karşıya geliyor. Sarı-lacivertliler, Süper Lig'e o sezon yükselen takımları konuk ettiği son 31 maçın sadece birini kaybetti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum