Fenerbahçe - Helsinki muhtemel 11'ler

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi play off turu ilk maçında HJK Helsinki ile karşılaşacak.

Fenerbahçe - Helsinki muhtemel 11'ler
19 Ağustos 2021 - 01:40 - Güncelleme: 19 Ağustos 2021 - 01:41
Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi play off turu ilk maçında Finlandiya temsilcisi HJK Helsinki ile kozlarını paylaşacak.

Ülker Stadyumu'nun ev sahipliği yapacağı karşılaşma TSİ 21:45'te oynanacak. Mücadele TV 8 ekranlarından canlı yayınlanacak. Müsabakayı Fransız hakem Benoit Bastien yönetecek.

Muhtemel 11'ler

Fenerbahçe: Altay Bayındır, Marcel Tisserand, Filip Novak, Attila Szalai, Gustavo, Mesut Özil, Ferdi Kadıoğlu, İrfan Can Kahveci, Nazım, Miha Zajc, Osayi Samuel

HJK Helsinki: Keto, Murillo, Tenho, Moren, Kevin, Djalo, Sparv, Olusanya, Santeri, Riski, Peltola

Süper Lig'e zaferle başladı

Tam 8 sezondur şampiyonluğa hasret olan ve bir kez daha zafer hedefiyle yola çıkan Fenerbahçe, sezonu Adana'da açacak. Vitor Pereira ile yeni bir döneme başlayan sarı-lacivertliler, kurgu olarak da ciddi değişikliklere gitti. Hazırlık maçların 3'lü savunmayı tercih eden Pereira'nın bu silahı ligde nasıl işleyecek merak ediliyordu.

İlk resmi maçına ligde Adana Demirspor karşısında çıkan sarı-lacivertliler, oyun olarak fazla tatmin etmese de zorlu deplasmandan Mesut Özil'in golüyle 3 puan alarak dönmeyi başardı.

Fenerbahçe'nin 117. sınavı

Fenerbahçe, UEFA Kupası ve UEFA Avrupa Ligi'nde 116 maça çıktı. Sarı-lacivertliler, bu kulvarda 49 galibiyet, 27 beraberlik ve 40 yenilgi aldı. Ayrıca Fenerbahçe bu karşılaşmalarda 154 kez rakip ağları havalandırırken kalesinde 150 gol gördü.

YORUMLAR

  • 0 Yorum