Fenerbahçe için Aboubakar, Talisca önerisi

Altan Tanrıkulu, Fenerbahçe'nin transfer politikası hakkında konuşurken Vincent Aboubakar ve Anderson Talisca isimlerini ön plana çıkarttı.

Fenerbahçe için Aboubakar, Talisca önerisi
08 Şubat 2022 - 12:40
Fenerbahçe'nin transfer gündemi hakkında konuşan Altan Tanrıkulu, Ali Koç'a forvet çağrısında bulundu. TivibuSpor'a konuşan Tanrıkulu, Fenerbahçe'nin Vincent Aboubakar ve Anderson Talisca'ya yönelmesi gerektiğini belirtti.

İyi bir golcü transferinin şart olduğunu söyleyen Altan Tanrıkulu, ''Fenerbahçe'nin çok ciddi iyi bir golcü alması lazım. Costa değil. Costa, şu an iyi bir golcü mü? Niye kimse almıyor? Aboubakar... Talisca... Ali beyin bunları alması lazım. Bu seviye oyuncularla ilgilenmesi lazım. Pahalı iyi ürün, ucuz kötü üründen daha ucuzdur.'' sözlerini kullandı.

''Tüm parayı forvete verebilirsin''

Fenerbahçe'nin transfer politikasını eleştiren Tanrıkulu, ''Telefonu alırken yüksek olanını aldım 6 yıl kullanıyorum, ayakkabıyı da öyle. Aboubakar çok pahalı tabii ki pahalı çünkü iyi. Sneijder, Roberto Carlos, Anelka çok mu ucuzdu. Tüm parayı bir forvete versin, hiç kimse bir şey demez. Mbappe, Real Madrid'den yıllık 50 milyon euro alacak. Maaşı çok mu diyecekler? Büyük oyuncu büyük paralar alır.'' dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum