Fenerbahçe için Erol Bulut mu, Nenad Bjelica mı?

Spor yazarı ve yorumcusu Mehmet Demirkol, Fenerbahçe'nin teknik direktör adayları Erol Bulut ve Nenad Bjelica'yı değerlendirdi.

Fenerbahçe için Erol Bulut mu, Nenad Bjelica mı?
21 Mayıs 2020 - 10:21 - Güncelleme: 22 Mayıs 2020 - 23:58

Spor yazarı ve yorumcusu Mehmet Demirkol, Fenerbahçe’nin gündemindeki iki teknik director Erol Bulut ve Nenad Bjelica’yı değerlendirdi.

Mehmet Demirkol, Erol Bulut ismini öne çıkaran birkaç kritik nokta olduğunu ve bunların Fenerbahçe için de avantaj olacağını dile getirdi.

Fanatik’e konuşan Demirkol, iki hoca hakkında ‘Kuşkusuz Fenerbahçe’yi çalıştırabilecek çok teknik direktör var. Erol Bulut ve Bjelica da bu isimler arasında yer alabilir. Hırvat hoca 13 yıldır 4 farklı ülkede 7 takım çalıştırdı. Son Zagreb macerası çarpıcı. Gittikçe yükselen bir grafiği de var. Daha önce hiçbir takımda maç başına 2 puan ortalamasını tutturamamıştı. Bu, çalıştığı takımların yurt dışında olmasından mı? Yoksa hocalığı da yavaş yavaş mı olgunlaştı? Bunu bilmiyoruz. Eğer olgunlaşıp artık ustalığa geçiyorsa aday olabilir. Öte yandan bugünkü finansal durum, Euro kuru, bir yabancı hocanın hem maaşı hem de transfer isteklerini karşılamak konusunda zorlayıcı olacaktır. Öte yanda Erol Bulut’la Türkiye gerçeklerini konuşmak konusunda bir zorluk yaşamazsınız. Hem yabancı hem gurbetçilerle anlaşmak konusundan zorluk çekmeyebilir’ değerlendirmesinde bulundu.

Fenerbahçe’de teknik director kararı kadar yönetimin izleyeceği yolun da belirleyici olduğunu söyleyen Demirkol, ‘Erol Bulut ya da Bjelica’ya nasıl bir futbol istendiği anlatılıp onlara başka hiçbir iş bırakmayan bir yapılanma kurulmalı. Yani Erol Bulut’un ne yapacağından ziyade yönetimin onu ya da gelecek hocayı nasıl destekleyeceği önemli’ dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum