Fenerbahçe için flaş Ahmed Musa iddiası

İngiltere’de yayınlanan Mirror gazetesi, sarı-lacivertlilerin Nijeryalı forvet oyuncusu için Leicester City Kulübü’ne 20 milyon Euro teklif ettiğini öne sürdü.

Fenerbahçe için flaş Ahmed Musa iddiası
10 Haziran 2017 - 13:54

Fenerbahçe, teknik direktör Aykut Kocaman’la birlikte gelecek sezonun kadrosunu planlarken, belirlenen isimler için transfer çalışmaları da sürüyor. Sarı-lacivertlilerin bir süredir peşinde olduğu bilinen Nijeryalı forvet oyuncusu Ahmed Musa için bir iddia da İngiltere basınından geldi.

İngiltere’de yayınlanan günlük gazetelerden Mirror, Fenerbahçe’nin Ahmet Musa için Leicester City’ye 17.5 milyon pound (20 milyon Euro) karşılığında transfer teklifi yaptığını yazdı.

2020 YILINA KADAR SÖZLEŞMESİ VAR

Fenerbahçe’nin 2016-2017 sezonunun başında, 5 sezon formasını giydiği Rus takımı CSKA Moskova’dan ayrılarak Leicester City’ye transfer olan Nijeryalı forvet oyuncusunu almak istediği vurgulandı.



Ahmed Musa geride kalan 2016-2017 sezonunda Premier Lig’de 21 maçta Leicester City forması giymiş, toplamda da 32 resmi maça çıkmıştı. Nijeryalı forvet oyuncusu bu maçlarda 4 gol attı.

Leicester City ile geçen sezon başında 4 yıllık sözleşme imzalayan Ahmet Musa’nın Premier Lig ekibi ile 30 Haziran 2020 tarihine kadar kontratı bulunuyor. Mirror tarafından verilen haberde, iki kulüp arasındaki görüşmelerin sürdüğü belirtildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum