Fenerbahçe için Marcos Rojo iddiası

Hürriyet Gazetesi'nin haberine göre Sarı-Lacivertliler, Manchester United Menajeri Ole Gunnar Solskjaer’in kadroda düşünmediği 29 yaşındaki Rojo için 1 yıllık kiralama tekliflinde bulundu.

Fenerbahçe için Marcos Rojo iddiası
15 Ağustos 2019 - 19:57 - Güncelleme: 16 Ağustos 2019 - 16:16

Süper Lig'in ilk haftasında 19 Ağustos Pazartesi akşamı kendi sahasında Gazişehir Gaziantep ile karşılaşacak olan Fenerbahçe transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Kadrosuna; Vedat Muriqi, Max Kruse, Emre Belözoğlu, Murat Sağlam, Allahyar Sayyadmanesh, Altay Bayındır, Deniz Türüç ve Zanka'yı katan sarı-lacivertli ekibin, sol stoper için Manchester United'ın Arjantinli savunma oyuncusu Marcos Rojo'yu gündemine aldığı iddia edildi.

Hürriyet Gazetesi'nin haberine göre Sarı-Lacivertliler, Manchester United Menajeri Ole Gunnar Solskjaer’in kadroda düşünmediği 29 yaşındaki Rojo için 1 yıllık kiralama teklifinde bulundu.

Geçen sezon sadece 6 maçta şans bulabilen Arjantinli stoper, geçtiğimiz haftalarda kendisine talip olan Cenk Tosun'un takımı Everton ile görüşmüş ancak maddi konularda anlaşma sağlayamamıştı.

Manchester United’ın 2014 yılında Sporting Lizbon’dan 20 milyon Euro’ya transfer ettiği Marcos Rojo, Arjantin Milli Takımı’nda da forma giyiyor. Tecrübeli oyuncunun Manchester United'la 2 yıllık daha sözleşmesi bulunuyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum