Fenerbahçe iki isimle daha yollarını ayırıyor

Aykut Kocaman'ın performanslarından memnun kalmadığı Aatif ve Stoch'un takımdan gönderileceği iddia edildi.

Fenerbahçe iki isimle daha yollarını ayırıyor
10 Temmuz 2017 - 10:10 - Güncelleme: 10 Temmuz 2017 - 12:05

Lens, Sow, Emenike, Volkan Şen gibi hücum özellikli oyuncuları olmadan yeni sezon planlaması yapan Fenerbahçe iki isimle daha yollarını ayırıyor.

Teknik direktör Aykut Kocaman'ın CS Juventus Bucuresti ile oynanan hazırlık maçı ve Düzce Topuk Yaylası'ndaki çalışmalarda performanslarından memnun kalmadığı iki isim Stoch ve Aatıf'ı yarın başlayacak İsviçre kampına götürmeyeceği iddia edildi.

Vatan Gazetesi'nin haberine göre sarı-lacivertli takımın teknik patronu Aykut Kocaman Miroslav Stoch'u hem fizik olarak yetersiz buldu phem de eski skor gücünden çok uzak olduğunu saptadı.

Slovak yıldız geçen sezon ligde gol atamamış ama Avrupa Kupaları'nda 4 kez fileleri havalandırmıştı.

Geçen sezon Sivasspor'dan gelen zaman zaman gol atıp asist yapmasına karşın devre arasında Trabzonspor'a gitmek istemediği için taraftarın hedefi haline gelen Aatif Chahechouhe ise CS Juventus maçında bir kez daha tribünlerin protestosuyla karşılaştı.

Faslı oyuncu geçen sezon 29 maçta 7 gol, 5 asistlik katkı sağlamıştı.

Aykut Kocaman'ın bu iki oyuncuyu yurt dışı kampına götürmeyeceği ve yeni sezonda çalışmak istemediği belirtiliyor.

NEUSTADTER KALIYOR

Bir başka performansı düşük oyuncu Roman nuestadter'in ise hem savunmada hem orta sahada görev yapabilmesi ve sorunsuz bir oyuncu olması dolayısıyla takımda tutulacağı ifade edildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum