''Fenerbahçe ile anlaştı, gidiyor''

Galatasaray'ın uzun süre ilgilendiği ancak Fenerbahçe'nin devreye girdiği Mert Hakan Yandaş'ın yeni takımını Rıza Çalımbay açıkladı.

''Fenerbahçe ile anlaştı, gidiyor''
24 Haziran 2020 - 08:50

Transfer döneminin en çok konuşulan isimlerinden olan Mert Hakan Yandaş için ilk resmi açıklama teknik direktörü Rıza Çalımbay'dan geldi. Spor dünyasının duayen isimlerinden Bilal Meşe, Rıza Çalımbay ile yaptığı sohbette, tecrübeli teknik adam Mert'in yeni takımını da açıkladı.

Bilal Meşe, Milliyet'teki yazısında Rıza Çalımbay'ın sözlerini 'Sivasspor’daki son gelişmeler için Rıza Çalımbay hocamı aradım, uzun uzun konuştuk. Sohbet sırasında Fenerbahçe ile adı anılan Mert Hakan’ı da merak ettim tabii ki... Meğer biz konuşurken Mert Hakan yanındaymış. Rıza hoca her zaman nettir... Bana hemen “Bilal abi şuan yanımda... Fenerbahçe ile anlaştı, gidiyor” dedi... Ben de hemen Mert Hakan’a “Hayırlı olsun” dedim, başarılar diledim. O da “Sağol abi” diyerek teşekkür etti' ifadeleriyle kaleme aldı.

Galatasaray, Mert Hakan ile uzun süre ilgilenmiş ancak imza parası ve bonuslarda sorun yaşanmıştı. Daha sonra devreye giren Fenerbahçe'nin başarılı oyuncu ile anlaştığı ortaya çıktı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum