Fenerbahçe Kadıköy'de kazandı!

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında Kadıköy'de konuk ettiği Adana Demirspor'u 4-2 mağlup etti.

Fenerbahçe Kadıköy'de kazandı!
03 Nisan 2024 - 22:47

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasındaki kritik karşılaşmada Kadıköy'de Adana Demirspor ile karşı karşıya geldi. Şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe, büyük heyecana sahne olan maçta Adana Demirspor'u 4-2 mağlup etmeyi başardı.

Ev sahibi Fenerbahçe maça daha etkili başlayan taraf olurken, sarı-lacivertliler 17. dakikada Aleksander Djiku'nun golüyle 1-0 öne geçti. Adana Demirspor 25. dakikada Mario Balotelli'nin golüyle skoru 1-1'e getirdi ve ilk yarı bu skorla sona erdi.

Mücadelenin ikinci yarısında Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren golleri 51. dakikada Edin Dzeko, 70. dakikada Dusan Tadic ve 85. dakikada Serdar Dursun kaydetti. Adana Demirspor'un ikinci yarıdaki golünü ise 80. dakikada Yusuf Barasi attı.

Fenerbahçe aldığı bu kritik galibiyetle Trendyol Süper Lig'de puanını 82'ye çıkarırken, Adana Demirspor ise 39 puanda kaldı.

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'de bir sonraki maçında deplasmanda Fatih Karagümrük ile karşı karşıya gelecek. Adana Demirspor ise ligin 32. haftasındaki mücadelede sahasında Kayserispor'u konuk edecek.

Dusan Tadic'in muhteşem golü


YORUMLAR

  • 0 Yorum