Fenerbahçe kafilesi Münih'te

Yarın (30 Temmuz Salı) Audi Cup'ta Bayern Münih ile karşılaşacak olan Fenerbahçe kafilesi Almanya'nın Münih kentine ulaştı.

Fenerbahçe kafilesi Münih'te
29 Temmuz 2019 - 18:46 - Güncelleme: 29 Temmuz 2019 - 19:07

Yarın (30 Temmuz Salı) Audi Cup'ta Bayern Münih ile karşılaşacak olan Fenerbahçe kafilesi Almanya'nın Münih kentine ulaştı.

Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan kalkan özel uçakla Almanya’ya hareket eden Futbol A Takımımız, Münih şehrine ulaştı.

Kafilede Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Yönetim Kurulu üyeleri ile sportif direktör Damien Comolli de yer aldı.

Audi Cup’ın ilk maçında Bayern Münih ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, bugün saat 12.50’de Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan kalkan özel uçakla Almanya’ya hareket etti.

Yaklaşık 2 saat 20 dakikalık hava yolculuğunun ardından karşılaşmaların oynanacağı kente ulaşan sarı-lacivertli oyuncuları karşılamaya gelen çok sayıda taraftar, Başkan Ali Koç’a, futbolculara ve teknik heyete sevgi gösterisinde bulundular. Ardından otele geçen Fenerbahçe kafilesi, TSİ 19.30’da Almanya’daki ilk antrenmanını gerçekleştirecek.

Fenerbahçe, yarın TSİ 21.30’da Allianz Arena’da Bayern Münih ile karşılaşacak. Turnuvanın final ve üçüncülük / dördüncülük maçı ise 31 Temmuz Çarşamba günü oynanacak.

Sarı-lacivertli takımın 26 kişilik kafilesinde şu oyuncular yer alıyor:

Harun Tekin, Altay Bayındır, Oytun Özdoğan, Mauricio Isla, Batuhan Yılmaz, Sadık Çiftpınar, Diego Reyes, Murat Sağlam, Hasan Ali Kaldırım, Abdülcebrail Akbulut, Emre Belözoğlu, Jailson, Ozan Tufan, Mehmet Ekici, Miha Zajc, Max Kruse, Ferdi Kadıoğlu, Victor Moses, Nabil Dirar, Alper Potuk, Garry Rodrigues, Muhammed Gümüşkaya, Vedat Muriqi, Michael Frey, Allahyar Sayyadmanesh, Yusuf Mert Tunç.





YORUMLAR

  • 0 Yorum