Fenerbahçe Kaptanı, One Team için Barcelona'da

Çifte şampiyon Fenerbahçe Basketbol Takımı’nın kaptanı Melih Mahmutoğlu, Barcelona’da EuroLeague One Team sosyal sorumluluk projesinin paylaşım toplantısına katıldı.

Fenerbahçe Kaptanı, One Team için Barcelona'da
21 Haziran 2017 - 16:13 - Güncelleme: 21 Haziran 2017 - 16:47

Turkish Airlines EuroLeague ve Spor Toto Basketbol Süper Ligi’nde mutlu sona ulaşarak sezonu çifte şampiyonlukla kapatan Fenerbahçe Basketbol Takımı’nın kaptanı Melih Mahmutoğlu, Barcelona’da düzenlenen ve Euroleague takımlarından oyuncu temsilcilerinin yer aldığı One Team sosyal sorumluluk projesinin paylaşım toplantısına katıldı.

EuroLeague takımlarının oyuncularından oluşan ekip, organizasyonun yetkilileri tarafından bilgilendirilirken, gelecek sezon yürütülecek One Team projeleri ile ilgili yönlendirmelerde bulunuldu.

“HARİKA TARAFTAR İLE BİRLİKTE”

İlk kez One Team toplantısına katılan Melih Mahmutoğlu şunları söyledi: “Program hakkında daha fazla bilgiye sahip olmak çok ilgi çekiciydi. Bazı çocukların hayatlarında yardıma ihtiyacı var ve biz oyuncular ve kulüpler olarak bunu onlara verebiliriz. Fenerbahçe’nin çok fazla sayıda taraftarı var ve onlar harikalar. One Team sayesinde biz de onları, onların bizi desteklediği kadar desteklemeye çalışabiliriz.”

One Team projesi kapsamında zihinsel engellilerin spor yoluyla topluma dahil edilmesi teşvik ediliyor.

One Team toplantısında Melih Mahmutoğlu’nun yanı sıra EuroLeague’den şu oyuncular yer aldı:
erk Demir (Anadolu Efes), Tornike Shengelia (Baskonia Vitoria Gasteiz), Leon Radosevic (Brose Bamberg), Milko Bjelica (Kızılyıldız), Andrey Vorontsevich (CSKA Moskova), Andrea Cinciarini (EA7 Emporio Armani Milan), Pau Ribas (FC Barcelona Lassa), Sergey Monia (Khimki Moskova), Guy Pnini (Maccabi FOX Tel Aviv), Ioannis Papapetrou (Olympiacos), Luka Doncic (Real Madrid), Alberto Diaz (Unicaja Malaga), Rafa Martinez (Valencia) ve Arturas Milaknis (Zalgiris Kaunas).

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum