Fenerbahçe - Karagümrük muhtemel 11'ler

Fenerbahçe, Süper Lig'de 2020-2021 sezonun 4. haftasında Fatih Karagümrük ile karşı karşıya gelecek. İşte kritik maç öncesinde öne çıkan bilgiler ve takımların son durumları...

Fenerbahçe - Karagümrük muhtemel 11'ler
03 Ekim 2020 - 01:11 - Güncelleme: 03 Ekim 2020 - 23:21
Süper Lig'de 2020-2021 sezonunun ikinci haftasında Fenerbahçe ile Fatih Karagümrük kozlarını paylaşacak.

Ülker Stadyumu'nda saat 19:00'da oynanacak karşılaşmayı Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek. Mücadele beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak.

Muhtemel 11'ler

Fenerbahçe: Altay, Gökhan, Lemos, Tisserand, Caner, Sosa, Gustavo, Thiam, Mert Hakan, Deniz, Samatta

Fatih Karagümrük: Viviano, Lichaj, Zukanovic, Roco, Balkovec, Biglia, Ramazan, Sabo, Ndao, Darri, Mevlüt

Eksikler: Jorquera, Zeki, Sobiech

Takımların son durumu

Süper Lig'in yeni ekibi Fatih Karagümrük, sezona beklentilerin üstünde bir performansla başladı. İlk hafta Yeni Malatya'yı 3 golle geçen İstanbul ekibi, Gaziantep beraberliğinden sonra Başakşehir'i 2-0 mağlup etti. Üçüncü haftayı liderlik koltuğunda kapan Karagrümrük, oyun planı ve güçlü hücum hattıyla dikkat çekiyor.

Transferlere rağmen eksik...

Yaz transfer döneminin şampiyonu olarak kabul edilen Fenerbahçe, önemli takviyelere karşın sezona istediği başlangıcı yapamadı. Yine de Galatasaray deplasmanında aldıkları 1 puan, iyileşme sürecine girdiklerini gösterdi. Samatta ve Cisse hamleleriyle golcü sorununu da çözen sarı-lacivertliler, Karagümrük karşısında sezonun geri kalanı için önemli bir test maçına çıkacak.

Fenerbahçe'nin mağlubiyeti yok

Fenerbahçe ile Fatih Karagümrük arasında oynanan son 10 maçın 2'üsiberabere biterken 8 karşılaşmayı sarı-lacivertliler kazandı.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum