Fenerbahçe - Kayserispor muhtemel 11'ler

Süper Lig'de 2020-2021 sezonunun 21. haftasında Fenerbahçe ile Kayserispor kozlarını paylaşacak.

Fenerbahçe - Kayserispor muhtemel 11'ler
25 Ocak 2021 - 02:31 - Güncelleme: 25 Ocak 2021 - 02:43
Fenerbahçe, Süper Lig'de 2020-2021 sezonun 21. haftasında Kayserispor ile karşı karşıya gelecek. İşte kritik maç öncesinde öne çıkan bilgiler ve takımların son durumları...

Ülker Stadyumu'nda saat 19:00'da oynanacak karşılaşmayı Alper Ulusoy yönetecek. Mücadele beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak.

Muhtemel 11'ler

Fenerbahçe: Altay, Nazım, Serdar Aziz (Lemos), Sadık, Caner, Ozan, Mert Hakan, Gustavo, Pelkas, Valencia, Samatta

Kayserispor: Doğan, Behich, Kolovetsios, Sapunaru, Kvrzic, Campanharo, Attamah, Henrique, Avramovski, Lennon, Kanga

Eksikler

Fenerbahçe: Perotti, Tolga Ciğerci, Ferdi Kadıoğlu, Sinan Gümüş

Kayserispor: Lung, Ömer, Alibec, İlhan Depe, Lopes

Takımların son durumu

Süper Lig'e iyi bir başlangıç yapamayan Kayserispor, Petrescu yönetimindeki iki maçın 1'ini kazandı. İlk karşılaşmada Gaziantep FK'ya mağlup olan Kayserispor, Başakşehir'i 2-0 yenmeyi başardı. Ligde 19 mücadelede 19 puan toplayan Kayseri ekibi, 17. sırada bulunuyor.

Seri Sivas'ta sona erdi

Süper Lig'de ilk 7 haftada mağlubiyet almayan Fenerbahçe, son hafta Kadıköy'de Konyaspor'a mağlup oldu. Sarı-lacivertlilerde 2-0'lık yenilgiden daha çok ortaya konan oyun ve tepkisizlik eleştirildi. Ancak Fenerbahçe, milli ara dönüşünde adeta gövde gösterisi yaptı. Gençlerbirliği maçını 5-1 kazanan sarı-lacivertliler, zirve takibini sürdürdü. Kupada da Sivas Belediye'yi farklı geçen Fenerbahçe, favori olarak gösterildiği derbi maçında ciddi yara aldı. Tam 15 yıl sonra evinde Beşiktaş'a kaybeden sarı-lacivertlilerin, oyun olarak da halen birçok şeyi oturtamadığı tekrar gözler önüne serilmişti. Erol Bulut'un öğrencileri, deplasmanda seriyi sürdürerek Denizlispor'u 10 kişiyle mağlup etmeyi başardı. Ancak eksik kaldıkları bölümde Ege ekibinin kurduğu baskı ve sarı-lacivertlilerin oyun olarak buna yanıt verememesi, Erol Bulut'un eleştirilmesine sebep oldu. 

Sarı-lacivertliler, Denizli'de Altay sayesinde atlattığı kabusu bir hafta sonra Kadıköy'de yani evinde görmek zorunda kaldı. Hem 3-0'lık mağlubiyet hem ortaya konan oyun, ciddi şekilde sorgulandı. Erol Bulut'un koltuğu bile tehlikeli hale gelmilken son darbe de Gaziantep'te geldi. Fenerbahçe, Gaziantep FK karşısında da varlık gösteremedi ve sahadan 3-1'lik yenilgiyle ayrıldı.

Sarı-lacivertlilerin kabusu Başakşehir maçıyla sona erdi. Erol Bulut'un öğrencileri, 1-0 geriye düştükleri mücadeleyi 4-1 kazandı ve zirveye yakın kalmayı başardı. Fenerbahçe, sonraki iki maçta önce Kasımpaşa sonra da Alanyaspor'u mağlup ederek galibiyet serisini 3 maça çıkardı. Sarı-lacivertliler, BB ERzurumspor'u da mağlup ederek Süper Lig'de zirvenin ortağı olmayı başardı.

Kupa maçında da Kasımpaşa'yı 1-0 mağlup ederek çıkışını sürdüren Fenerbahçe, Mesut Özil transferiyle de birlikte şampiyonluk yolunda önemli bir hava kayalayan sarı-lacivertliler, Ankaragücü engelini de 3-1'lik skorla geçerek zirve takibini sürdürdü. Ancak son maçta Sivas deplasmanından 1 puanla dönerek 6 maçlık galibiyet serisinin sona ermesini engelleyemediler.

Fenerbahçe 5-3 önde

Fenerbahçe ile Kayserispor arasında oynanan son 10 maçın 2'si berabere biterken 5 karşılaşmayı sarı-lacivertliler kazandı. Kayseri ekibi ise 3 kez sahadan galibiyetle ayrıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum