Fenerbahçe Koray'ı unutmadı

Sarı-lacivertli futbolcular, Yönetim ve taraftarlar genç yaşta yaşamını yitiren Koray Şener'i bir kez daha andı.

Fenerbahçe Koray'ı unutmadı
08 Kasım 2018 - 22:06

Galatasaray derbisinde tribündeyken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden ve tüm futbolseverleri yasa boğan Koray Şener, Anderlecht maçı öncesi tribünler tarafından pankartlar, tezahüratlar ve düzenlenen koreografiyle anıldı. Ayrıca Fenerbahçeli futbolcular maçın ardından Koray Şener için yapılan tişörtü giydi ve Koray Şener’in kombinesinin olduğu tribünleri selamladı.

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi D Grubu 4. Hafta maçında Anderlecht'i konuk etti. Taraftarlarımız Koray Şener için siyah giyindi. Okul açık tribününde bulunan taraftarlar, Koray Şener'in fotoğrafının yer aldığı ve melek tasviri yapılan koreografide, ''Biz seninle öldük sen bizimle yaşayacaksın'' yazılı bir pankart açtı.

Maraton Tribünü'nde ise ''Sonsuza dek bizimlesin cennette yalnız değilsin'' pankartı ile Koray Şener'in bir fotoğrafı açıldı.

Maçtan sonra da Koray Şener’in kombinesinin olduğu tribünlere giden Fenerbahçeli futbolcular, Koray Şener'in ağabeyleri Eray ve Güray ile taraftarları selamladı.

Ayrıca taraftarlar ve futbolcular tarafından anılan Koray Şener’in kombinesinin bulunduğu koltuk değiştirildi. Sarı-lacivertli renklerle hazırlanan koltukta Koray Şener’in fotoğrafı yer aldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum