Fenerbahçe küme düşme hattında

Fenerbahçe Akhisarspor deplasmanından 3-0 gibi ağır bir yenilgiyle İstanbul'a dönerken, 15. Hafta'yı küme düşme hattında tamamladı.

Fenerbahçe küme düşme hattında
09 Aralık 2018 - 20:49 - Güncelleme: 09 Aralık 2018 - 22:57

Fenerbahçe tarihinin en kötü günlerini yaşıyor. Sezona Ali Koç Başkanlığı'nda ve Phillip Cocu teknik yönetimiyle başlayan sarı-lacivertli ekip Ankaragücü maçı sonrası Hollandalı teknik adamla yolları ayırmış, yardımcısı Erwin Koeman'ı göreve getirmişti.

Ancak kötü gidiş Koeman'la da sürdü. Bu akşam da Fenerbahçe Akhisarspor deplasmanından 3-0 gibi ağır bir yenilgiyle İstanbul'a dönerken, 15. Hafta'yı küme düşme hattında tamamladı.

Sarı-lacivertli ekibin ortaya koyduğu kötü ve etkisiz futbol dışında hem Yönetim'e hem de oyunculara sosyal medyada ve tribünlerde büyük tepki vardı.

Ev sahibi Akhisarspor karşılaşmanın ilk yarısını Bokila'nın 26. dakikadaki golüyle 1-0 önde kapattı.

İkinci yarıda Fenerbahçe'nin baskısı golü getirmezken, Akhisarspor kontraklarla etkili oldu.

82. dakikada oyuna sonradan giren Elvis Manu Skrtel'in hatasından yararlanarak farkı ikiye çıkartan isim oldu: 2-0

Karşılaşmanın uzatma dakikaları oynanırken karşılaşmaya sonradan dahil olan bir başka isim Regattin Akhisarspor'un üçüncü golünü attı ve karşılaşma bu golle sona erdi: 3-0

Bu sonucun ardından 14 puanı bulunan Fenerbahçe 16. basamağa gerilerken, puanını 16'ya yükselten Akhisarspor 13. sıraya çıktı.


YORUMLAR

  • 0 Yorum